Loga

Testning testning sak prova min loga :P

Och nu.. nu blire det Mohaa! Nu blir vi farliga ;D




Vecka 49

Det är så jobbigt när jag inte vet hur jag ska jobba... de kan ringa samma dag som de vill att jag ska jobba. Nyss ringde de och sa att ja skulle jobba på fredag oxå.. sen blire lite imorgon och matsalen på torsdag, men det blir nog mer lät det som. bläää!

Slutade tidigt idag och har suttit här sen dess typ :S Ska städa snart, men kan ha blivit lite för seg för det..vi får se :)

 

(K)


Tant

Buuhu bara 5dagar kvar som tonårig ;'(!!!

Jag vill inte bli 20år!

Peter Pan kom och ta med mig till landet Ingenstans !



(K)

Grrrr(öt)

Har vell inte gjort allt för mycket den här helgen heller:P
Va i glanshammar o kolla när mamma sålde sina fina kransar och julsaker =)
Sen gick jag och Max på stan o hittade lite finkläder :D Han vart gryyyyyymt snygg i sin skorta o väst! Mmm-mm! ;P

Idag åt ja kebab, as gott! Det var så länge sen jag åt det:P Nu tog jag risgrynsgröt, även fast ja va mätt:S.. så nu är jag ännu mättare haha ja är knas. Men var lite nyttig i fredags iaf:)

Träning sen =P

 

(K)


Trött!

Ursh det vart en intensiv dag idag.. Börja på ett dagis sen hela lågstadiet på lillåskolan(stressa för man måste bli klar innan barnen kommer) Åkte till karro då vart jag lugn för jag skulle göra lite trappor o så men fick lite mer att göra.. tänkte att det gör ju inget för ja slutar när jag är klar. Då ringer min coatch o ger mig en feja(städning hos tanter/gubbar) i adolfsberg så jag säger inte nej. Då lägger jag på ett kol på karro för fejan började 12 och ja ville äta innan.

Jag skulle bara torka av o avfläcka skåpsluckor i köket men vart en himmla massa mer jobb.. upp på vinden o hämta julsaker till tanten tex. Sen vart det strul med en massa saker som ja va tvungen att ringa och fixa baaaah! Så den halvtimmen vart 2timmar ..


Men nu är det helg! :D


Haha har inga bilder ;S Ska köpa en kamera och dator på mellandagsrean.


(K) Kyss ha en mysig fredagskväll ^^

En Onsdag

Ställde kl på 8 idag för jag ska vara med pappa på jobbet en stund idag :P Haha ja tror ja ska på montera stuprännor ;^P.

Imorgon blire jobb i glanshammar o lillån som hela förra veckan. Och på fredag ska jag vara på Felicias skola=)

Fick redapå hur jag jobbar i jul oxå, 18 dec-22 jan, så de är ju toppen men så mkt jobb innan jag far uppåt i landet! =P

Gud va jag är shoppa-julklapps-sugen!! =D Ska ut o handla nästa vecka.. men vill nuuu. Fast ja kommer säker inte hitta det ja vill..

Nu har jag bytt ringsingnal till : Britney spears - My Only wish (sviker "santa baby" i år) =D Va tvungen att tjyyvstarta lite ^^ hihi




(K)

Ikea

Åh gud så god gröten är hemma hos mamma!! Speciellt när man har i hennes rostade nöt blandning, mm-m<3

Jaja haha :P Idag tog jag o mammsen en sväng till ikea o några andra affärer, för hon ska nämligen göra kransar o jul dekorationer som hon ska sälja på lördag utanför ica glansen=P

Gick in på Skopunkten o hitta jätte söt/snygga skor som ja va tvungen att ha (A) ^^ hihi Men mina andra sånna skor är ju ändå sönder så, det var super bra:D

Ja är så glad idag :D Fick lön, mer än ja trodde. Sen fick jag hem mammas julklapp, som jag vart super nöjd med! Åt ikeas goda korvar(godare korv får man leta efter xD haha) Sen åkte vi o hälsade på mormor o bamse, han är så töööt! Och snart kommar pappa hem med lite Mcadonkan. Plus att jag har varit ledig hela dagen :D






(K)


I stugan

God morgon :) Nu sitter jag och kollar på Narnia prins caspian lr vad den nu heter. Den är vell inte så jätte bra, bara krig och massa djur dör.. =/ ganska snyggt gjort dock.

Jag är ledig till torsdag vad jag vet nu iaf, inte liite skönt :D

Läste lite i "Du är vad du äter" boken jag fick av sophie när jag fyllde förra året och vart sugen på att börja som förut och tänka lite mer på vad ja stoppar i mig och motionera mer.. men det är så svårt att komma igång med det..

Slutade med sånt typ när jag vart tsm Max ;S Man blir för bekväm när man har någon.. inte bra!

Får se vad/om jag gör åt saken, vill ju trivas med sig själv lixom.




(K)

Ett o ett halvt år

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 1,5år <3

Min gulliskrutt, är så glad att jag har dig!!^^

(K)


Planera

Idag åkte jag hem till mamma efter jobbet igen :) Hon ska åka till västerås idag på blomsterbinderikurs med Anette :P

Min coatch ringen o gav mig med jobb som vanligt, men på dom dagarna ja redan hade jobb så har fått planera om allt.. så jobbigt, men det går nog:)

Nu ska jag gå upp på mitt rum och lägga mig och läsa några tidningar o vila inför träningen =)



(K)


En tidig lördas morgon

Jag som var så peppad på att gå på stan idag, men när ja kolla ut genom fönstret ville jag bara dra täcket över huvudet!

Får nog kanske ta en sväng på marieberg :) Ska vänta tills älsklingen vaknar o höra va han hade tänkt hitta på idag, antagligen vill han nog hellre sitta inne och spela lite playstation :P

Pappa och jag satt i köket med ett ljus på bordet o åt frukost ihop och tog varsin del av tidningen, så mysigt!^^ Det är så jag vill att en helg morgon ska se ut, som jag är van vid:)


Smack!


(K)

Tjooa

Det blir jag o pappa hemma bara ikväll:) Men vi kommer nog inte att umgås så mkt iaf, han o jag gillar inte samma tv program.

Var ute på en till promenad nyss, kände mig så rastlös.. inte van att vara hemma på helgen:S
Undrar vart alla som inte är hemma är, tänkte jag när jag gick imellan alla hus här på brunsgärdet.. Sen så såg jag att i nästan varje fönster hade folk orkidéer hmm konstigt, men fint antar jag.




Hoppas det går någon bra film ikväll.. ska nog se Meet the spartans :P

Nä börjar bli hungrig, bäst att börja med maten =)



(K)

Hemma kväll

Ikväll ska jag vara hemma faktist:) Skönt att bara vara för sig själv ibland, fast pappsen o madde är iofs hemma men spenderar nog kvällen som en liten eremit jag är på mitt rum (A)


Ursch idag när ja jobba på skolan så var det några pojkar som va elak mot en annan pojke(han var lite kraftig inte mkt), ja skulle komma fram med vagnen och han stod framför och då sa en av de andra " Johan du är för stor flytta på dig" och skrattade o lät elak. =( Det gjorde mig ledsen, barn är så elaka!

Nu vill jag ha maaat! Blir lax o pasta lr nått.. Tacos i ugn ikväll :D!! (Min favorit rätt har jag kommit fram till)

Blir en onyttig helg i denna oxå.. pallar inte att bara äta nötter när vi har massa godis hemma.


(K) Ha en riktigt mysssig fredags kväll, Kyss!

Lite puder

Det var visst snö ute idag när ja vaknade, skönt som fan att slippa cykla! Det är vell det ända posetiva med svininfluensan ;P

Nu väntar jag på att farmor ska komma med lite krubb^^ Hon ska ställa maten utanför dörren o pinga på och sen gå haha hon är för gullig xD Fast hon har vaccinerat sig så vågar ändå inte träffa sin son o barnbarn.

Sen ska jag hem till ässklingen =)

C-vitamin - förebygg förskylning.

(K)


Hepp

Skulle ha simmat idag ju men vart inte så tyvärr, synd. Så får vell åka iväg på gympan ändå.. Både mamma o pappa ligger hemma i feber, så jag håller mig inne på mitt rum för jag har inte tid att bli sjuk!(och för en annan sak oxå)

Lagade precis mat te far o madde, det vart falukorv o mackaroner xP haha.. Jag stekte ägg o åt lite korv o tomat till, vart as mätt:S Skit konstigt men det var nog för ja inte snålade med lunchen(A)
Har bara ätit 2 onyttiga marknads nougater idag faktist, är rättså nöjd.. men kvällen är ju inte slut än..

Börjar 08:00 på mellringeskolan.. men vart ligger den? :O

 

(K)


Tänkte jag säga

Nu sitter jag på våra sega dator, tänkte säga att den faktist är riktigt snabb ibland när den väl kommit igång men nu började den sega lite ;S

Pappa ska ha "kalas" idag :) Hoppas folket kommer snart så jag får maaat!

Imorgon blire kanske simmning med Sophie o Micke isf gympan :P Skoj, men ja känner min absoluuuut inte i form för bikini,  big no no!


Photo shopade den här bilden förra året pappa fyllde xP haha

(K)


Måndag..

Mamma säger att man ska skriva upp varje dag vad man är glad för och vad som har gjort att man blivit glad o så.. Så ska göra en liten lista här nu.

Idag har jag blivit glad för:

¤För att det gick så lätt på länsutbildningar
¤För att pappa kom ihåg att jag inte tycker om smörgåstårta
¤För jag hittade en toblerone med vit choklad i kylskåpet (blev dock inte så glad efter ja ätit massa:@ Fikade 2ggr på jobber oxå, det är ju förfaaa-aan måndag sandra, skärpning!!)
¤För jag tänkt på hur bra jag och max har det egentligen, du är så snäll o underbar älskling!

Så kom på några saker iaf:P

Nu ska jag iväg te träningen, mamma ska inte vara med men klarar nog mig ändå:)


 

(K)


Love etc

Fick en liten body lotion(60ml) från The body Shop för jag är medlem, den luktar helt underbart! 
När den tar slut måste jag bara ha en ny.


Finns i parfym oxå :D
Mm-mm va gott den luktar! En sån vill jag ha.


(K)

En lördag

Vart godis igår ändå.. taskiiigt att ni inte stöttar mig! Fast de känner ju mig för bra, så de vet att jag inte klarar en helg utan godis ^^ hihi <3

Sitter hemma med Tözen brevid mig nu :) Ska åka hem te Max o Madde sen igen =P Blir nog att inte göra så mkt idag.. men skönt med lördag!

Mamma o Pappa är påväg till Rockbåten nu o ska parta the whole night loong i guess! ;D

Mumms!

(K)

Bläääh

Första passet avklarat, börjar igen kl15.. Fan är helt slut, städade ett hus på 256(tror ja) kavadrat och ett till blääsh!

Men skön med fredag iaf:D Ska sova länge imorgon! =P

Ska försöka att inte äta så mkt godis i helgen, det blir mango och nötter ;p

Pappa fick en ljudbok Änglar och demoner och Axe parfym + deo i födelsedags present:) Det var det ja tänkte ge själv men syster-yster hade inte köpt något så hon fick vara med på det oxå. Hon får fixa fars dags present ist ;p



(K)

Check this out!

Skojig kul sida som man klipper in sitt ansikt i bilder.

Här är lill fisen, Hahah xD!

http://i36.tinypic.com/34qw9rp.gif




(K)

Mörkt ute

Jaha va konstigt, pappa är inte hemma när jag är det.. men det gör ingenting för han är inte så social, kollar bara på fotboll o inte lyssnar på vad man säger :S

Gud va skönt med helg snart, är inte van att jobba haha =P

Blir att titta på Mamma's pojkar o Inlåst ensam sen då.. vill vara med Max:/ men eftersom far fyller år imorgon har vi som traditon att gå upp på morgonen och fira med frukost på sängen =)


Faster Pia och Pappa förra vintern =P

(K)

Snö

Nu har snön kommit till Örebro. Här hemma snöar det nästan oavbrutet. Fint o mysigt är det ju men inte kul att gå ut i det, kallt o blött.

Idag började jag kl 8 med hemservis. Omg va fina lägenheter det finns! :P Slutade kl 12 och sen börjar jag kl 15 i örnbrotorp igen. Får se när jag slutar då..

Va mätt jag vart, prappade i mig massa ost efter lunchen oxå ^^ hihi så gott.
Nu äre Mamma mia teh movie som gäller ;D Kan snart alla repliker(A)




(K)

Uaua

Hoppas det va värt att cykla till lundby o hem, ja ska vara nyttig resten av dagen iaf!

Så trött jag vart nu, har precis kommit hem o slängt i mig mat :P

In in the shower now =P nice!

..Och hem igen

(K)


Hmm

Nä nu börjar jag ångra mig.. jag har ju ingen att snakca med där, och isf är det bara massa skit jobbigt kallsnack =S

Ska nog fråga mamma om ja kan banga.. får vänta med att åka dit tills han fyller 60 ist(A)

(K)

Myshus

Nu sitter jag i vardagsrummet på huset på landet:) Mamma och Magnus åkte in till stan för en stund sen, så jag är ensam hemma med alla kissar :P

Blir igen träning idag för jag tror jag ska följa med till Göksholm för hasse fyller 50år =)

Sist jag var där var nog i 6an eller 7an.. Ska bli spännande att åka tillbaka dit och se hur det ser ut nu, säker inte ändrats mkt.

Och då får jag träffa niklas oxå:O=P Han och jag var bästisar när vi var små och jag var jätte ofta med honom, ojoj så många djur vi har dödat :S!
Tex mamma o pappas stora akvarium stoppade vi lego och tvålar i, så alla fiskar dog. Det hände alltid något när vi två lekte:P Vi fiskade, badade och fångade grodor som vi döpte o badade med. Våran favorit groda hette "hopp i land kalle" ^^hihi.



Ska nog ta en promenad idag istället för träningen :)


(K)

Spännande

Var och handlade på Ica Maxi idag med mamma. Då hittade jag o Felicia Korvisar:O :D Jätte häftiga små-korvar!

Men så goda kan de inte ha varit för det var utsäljning 1/2 priset på dom och det fanns hur många som hellst xP Så skippade det.

Här är bild iaf, gick inte att ladda upp den på bloggen.
http://feed.ne.cision.com/wpyfs/00/00/00/00/00/0F/70/38/1010659-korvisar.jpg


(K)

Helgen Halloween

Min helg har varit så bra så:P
På fredagen hade vi det så trevligt med god mat o roligt sällskap hemma hos Madde o Max. Max o ja förfestade där innan krogen:P
Jag tyckte det var massa gånger svårare att spela GTH lite lullig, (så klart) men max tror ja tyckte det va lättare ;s haha..

Sen bar det iaf väg till frimis där vi träffade Sophie,Viktor,Karro och Wonze:)

Det roligaste var att älsklingen min ville dansa med mig o umgås lite med mina kompisar^^ Då vart jag super glad!<3

Igår var vi på marieberg en sväng och åkte sen hem till mormor och träffade hennes lilla pluttis Bamse, ur gullig!:D

Idag vart det chips o godis till frukost och nu kebab pizza te middag, fyfan va ja känner mig äcklad av mig själv! ursch!!


Smakade Julmust idag med :P För mkt kolsyra annars gott:P


(K)

RSS 2.0