Spinning

Idag har jag jobbat på Gumeliusskolan, där pappa gick när han var en liten cool fjant ;p
Från och med imorgon ska jag bli min coatch´s resurs och få månadslön:D Ska jobba 20timmar/veckan minst. Har varit timmanställd från i dec 08, så jag är väldigt glad att det händer lite =P


Idag blire spinning med Lollo o Therese! Fytusan asså. Sist jag spann(hehe) så sa jag att jag aldrig mer skulle göra det, inte min grej riktigt. Men nu äre på´t igen ;O Kommer nog bli kul faktiskt.


Toy story 3

Oj va jag är hes dag, kan knappt prata i telefon ;S

Idag ska jag till kontoret o lämna en nyckel, kanske gå lite på stan och sen klippa mig lite =)

Igår gick Max och jag på Nora marken en sväng. Vi köpte tunnbrödet som vi alltid gör för det är sååå himla gott o nybakat ;p Köpte en sminkborste med:) Nora glass o munk vart det oxå (A) haha

Efter Nora drog vi vidare till Laxmossen och fick en god middag som bestod utav Magnus goda köttfärsås med ädelost o bacon i :P Mamma hade bakat äppelkaka till efterrätt, inte helt pjåkigt det heller ;p

På kvällen vart det bio Toy story 3 i 3D med Max, jag, Lollo, Jocke, Therese, Rickard och Beatrice =) Den filmen måste jag rekomendera, riktigt rolig=P Mycket bättre än 1an o 2an.




Dagens Makeup

Makeup:en igår :)  Hade den när jag gick på stan med Lollo och sökte jobb på Makeup store och Kicks.

Insperation Elf Punk Funk ögonskuggor som jag beställde igår oxå.



Och dagens ;p Ska på fotboll med Pappa o Max idag kl 16 coh sen ha tjejkväll med Lollo och hennes syster ^^

Insperation, Såpbubblor




Har fått tillbaka insperationen som varit borta nästan hela sommaren!! Härligt =D


Ha en super lördag! Love ya ;)!


Massa att göra men bara tråk

Hade ställt klockan på hmm 08.30 imorse för att jag skulle följa med Sophie till läskiga vårdcentralen. Hon var uuuura duktig när sköterskan satte in p-staven med en hemskt stor nål :S!

Sen följde hon med hem till mig o max en stund. Vi kollade på Bästa filmen nr1, Step Brothers såklart!

Nu är frågan va jag ska hitta på.. har några tråkiga alternativ.

1. Åka hem till pappa och städa (som verkligen behövs;)haha)

2. Städa här hemma (som jag verkligen inte orkar)

3. Hämta Tözen i sommarstugan (som är en bit bort..)

4. Åka upp på stan och lämna ut cv:n (som jag inte har nån lust med idag)

Så... ja.. Blir vell inget utav de. SKa jobba en stund sen oxå.


 


Söndag

Idag har vi inte gjort så mycket alls och det är sååå skönt! Jag känner mig helt avstressad o lugn och det är underbart. Jag har blivit så stressad på senaste tiden, ´jag kan inte sitta still och njuta utav att itne göra någonting utan att tänka på jobbet och allt som man måste göra.. Men nästa vecka jobbar jag bara 1,5timme om dagen bara vad jag vet nu. Ska skriva ut cv och ut på stan imorgon med dom :)

Om jag inte får jobb som makeup artist just nu så vill jag nog fortsätta att städa på Ts, men då skulle jag vilja ha egna ställen och inte bara hoppa in när nån är sjuk lr ska bort... ska prata med chefen om det finns nått som jag kan ta.

Max o jag ska hem till Mamma och Magnus på middag snart:P Kattungarna har öppnat ögonen nu :D hihi

Varning för bilden nedan.. jag klämde ju fingrarn i en dörr för ca 2månader sen och nu börjar naglarna rammla av...







Mojmojr!

Idag skyndade jag mig hem från jobbet för kl 1 skulle mormors hund in till sin frisör och det hade jag glömt bort! Men vi hann så bara så.
Mormor och jag gick på Maxi o handlade lite, hon betalade för all min mat och när jag sa till henne att jag ville göra det själv sa hon till mig att knipa igen o inte röra min plånbok, haha så det vågade jag inte heller då. Hon är så snäll:)
Sen åkte vi hem till mig o Max för att fika lite innan vi hämtade Bamse (hennes 1åriga shitz shu blandning) ^^

Jag gjorde en ganska god mat idag: strimlat qorn med spagetti och basilika och tomat cream fresh som ja blandade ihop:P

Imorgon börjar jag tiiiiidigt, halv6 -.- ... Sen ska jag hem o äta och sminka mig för klockan 2går bussen till Stockholm där Madde står o väntar på oss(förhoppningsvis!!! haha) Sen ska vi hem till hennes lägenhet och äta lite och förfesta innan vi dra in på stan(i think) för att partaaa =D! Är inte hel peppad nu eftersom jag är så trött, men det kommer bli awsome!


Snopp is 21år!!

Va jobbigt det är med storstädningar, är helt slut efter 6timmar!

Nä idag är en ganska händelselös dag så finns inte mycket att skriva förutom:

 GRATTTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SOPHIE min lilla räka :D !!! Idag har vi känt varandra i exakt 5år oxå^^<3




Stockholm på fredag

Nu har jag kirrat buss biljetter till Stockholm på fredag :D Jag, Felicia o Amanda ska nämligen bli visad runt på krogar i storstan utav Madde, våran älsta kusin :P Gud så många gånger vi har sagt att vi ska komma upp o festa med henne(iaf jag) men det blir ju aldrig aaav, men nu så ;D!

Ska snart cykla upp till stan o prata lite med de på Af, trååk!

Hahah har ni hört den jätte roliga Ica reklamen på radio där de sjunger om falukorv xD haha. Hittar inte den på nätet så ni får hålla öronen öppna när radion är igång!

Grrrrawdiz! Våra fina djur på väggen i vardagsrummet

Let´s do it together!

Sophie o Hanna, hur vare nu igen..? Sophie skulle förstora sina läppar, jag brösten och Hanna skulle du ha silikon i blygläpparna ? xD hahah Det är ett måste för oss alla 3! Vi kan inte svika våra konstiga rast diskutioner för bövelen ;D

Föresten borde vi 3 ses någon gång o göra nått skoj! :D

Krubb

Nu lagar jag lite krubb tills min hårt arbetande man kommer hem, det blir skogs panna o ris :P

Sen ska jag iväg o jobba en stund och efter de åker vi hem till pappsen o kollar på när Ösk äger Mjällby. Fast ja kanske kanske ska ta en spring runda iställlet.. hmm om jag orkar så=)

Har ännu en gång börjat fundera, fast lite mer på allvar nu om man ska ta o göra ett boob job... men de kostar ju lite(typ lika mycket som makeup artist utbildningen =S) och om jag sparar pengar vill ja ju resa oxå.. Hmm what to do? Vill ju skaffa en tatto med xD haha jaa, det är mycket man vill! 

Jag vet vad kommer få för kommentar utav mamma. Men jag kan försvara mig med att säga att du har ju inte det problemet så du vet inte hur jag tänker lr känner. ;p :)

Men jag kommer nog aldrig till skott med det heller så.

Ska till arbetsförmedlinen imorgon visst, fick ett sms som sa att jag ska vara där halv 1. Blää det är så tråkigt där!



Grå lördag

Glaaa grå lördag!

Asså jag känner ingen motivation för att fortsätta blogga, det skulle vara roligare om jag la upp bilder på vad som händer på dagarna men jag tar ju aldrig några bilder! Och om jag gör det så tar jag med min totalt värdelösa mobilkamera där bilderna är hel suddiga.

Mammas kisse Signe har fått 6st små underbara kattungar, jag tora jag blivit kär, tänker på dom helatiden haha gud.. jag, jag som inte ens vill ha katt eller gillar katter så mycket ;P

3st var orange/vita, 1st hel orange, 1st kolsvart, 1st svart/vit <3

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, mamma o felicia ska bort, pappa ska vara med madde o hitta på nått, Sophie ska vara med Ricky och hemma får jag inte vara för Max ska ha klassfest.. De känns ju skoj.
Skulle kunna stanna kvar i sommarstugan iofs men men vi får se vad som händer.

Så här vart våran fina lilla toalett, lila/rosa :D

Jöbb

Ursch det blir en jobbig jobb vecka... Min korta dag var idag och då slutade jag ändå sent.

Fick nya jobb byxor idag eftersom mina gamla hade fått ett stort hål i grenen haha:P Men storleken på mina nya byxor är jag inte helt glad över.. passade inte i storlek28 så fick 40 men hon sa att det va små storlekar, men det sa hon nog bara för att jag inte skulle dränka mig i mopp hinken!

Jag ska jobba kväll på ett dagis nu i 3 veckor, har bara vart där o kollat hur det ser ut en gång, det va stort, 3 avdelningar. Så ska dit vid 5 o städa lite. Jag vill inte jobba på fredags kvällen så får gå dit på söndag lr nått..

Måste börja söka Makeup artist jobb!!! Får ta mig i kragen och skriva ut några Cv:n.

Mina älsklingar<33

RSS 2.0