Post-it

Hittade en lapp i laptopen när jag skulle gå in på datorn nyss


Hihi va glad jag vart, sånt gilar jag^^

<3

Drömmar

Jag drömmer ganska ofta att jag tappar mina tänder, det är super obehagligt! Kollade upp va den drömmen betyder och det stod :

Tappa tänder
Drömmar om att tappa tänder är vanliga. Om du drömmer om detta kan det symbolisera maktlöshet och osäkerhet. Att du känner dig oförmögen att smälta och handskas med situationen just nu. Också att du kanske upplever dig som oförmögen att göra dig hörd eller att du känner att du förlorar din personliga kraft. Otur.

Brukar drömma om att jag är naken blad massa människor oxå:

Naken
Att vara naken betyder ofta att du känt dig sårbar, utan skydd.
Naken på allmän plats = Känna sig fel, inte passa in. Avslöjad.
Det märkliga är att bara man själv reagerar på sin nakenhet men inte omgivningen, man försöker dölja den men kan inte. Och precis så är det i mina drömmar.

Jaha där ser man, det kan nog stämma de drömmarna betyder ibland.


Ska till ett bad nära mamma och sola och kanske bada sen när Max slutar. Mamma skulle ta med sig lite mat. Så mysigt ^^ hihi




Solning på G

Måste lämna in min dator snart, vill kunna lägga in massa bilder på datorn o så..

Fin fint väder idag, så ska nog gå och lägga mig i parken en stund tror jag:) mamma svarar ju aldrig så blir nog inte att åka till henne iaf.

Idah åker pappa o hans tjej utomlands, fråga mig inte vart.. kroatsien kanske? de skulle till 3-4 länder tror jag och är borta i 2veckor, hoppas de får det toppen!


Sminkningen igår. Först lite 50-tals insperation, men sen vart det en egen tolkning. Det är så roligt att göra "en perfekt mun", kan sitta hur länge som hellst med den:P

Nä nu blire på med bikinin och gå ner o lägga sig, men bara om det är fler folk där ;O!


Sommarlovsmorgon

Nu var det måndag igen.. Känns alltid lite jobbigt när man vet att man har hela veckan framför sig.

Idag var det lugnt på jobbet, började ganska så tidigt på ett dagis i Bettorp och hade två till ställen efter det bara. Men onsdag och torsdag längtar jag inte efter, då ska jag till några ställen som jag inte gillar och är lite osäker på..


Är det någon mer än jag som blir helt tokig på Carolina Gynnings otäcka röst? Asså man orkar ju verkligen inte lyssna. Hon va med på Nyhetsmorgon nyss.

Nämen ser man på, Sommarlovsmorgon. Men på barnkanalen och med några okända programledare.

Sommarlovsmorgon var så himla bra när man var liten! En massa bra serier i som man följde varje sommar dag:)

Funderar på att åka till karlslund och gå lite lr springa.. men det kommer nog inte att ske haha


Midsommar

Heeej, hoppas alla hade en bra midsommar! =)

Vi var som vanligt i sommar stugan utanför Nora med släkten. De vart dans runt midsommar stången, fast utan musik för man hörde inget utav den lilla lilla sterion de hade haha, men det vart bra ändå=P Sen så åt vi lite grillat på kvällen UTE :D Det regnade ju inte en milimeter faktiskt =D hihi



Jag och mina älskiningar på midsommar afton ^^ <3


Badat ute!

Har haft en super skön o trevlig dag med min mammi idag^^

Vi åkte och handlade varsin tidning och en glass på Glansen(Ica i glanshammar) först, sen letade vi reda på en badplats mamma hade hört talas om i Åsta nää så hette det nog inte.. jaja men det låg i Lillkyrka iaf:p Skit mysig badplats med en liten brygga o en stor gräsplätt som vi solade på =) Vi doppade oss 2gånger, det ni! Det var faktist skönt när man väl kommit i för det vart ju vidundligt(haha kul ord) varmt i solen.

Har bränt mig på ryggen o på min lilla rumpa, ajaj men sånt får man ta ;D

Stannade på ett loppis påvägen hem och jag hittade en jätte fin spegel med broms ram och en tavla med twistat sytråd :P




Jungel Fashion Session

Och här kommer bilderna ifrån Djungel plåtningen!


MUA: Sandra Dahl
Fotograf: Mattias Ermanbrix
Modell: Karolina Brånsgård

Inte illa va..?? =D Super snyggt!



Strawberry

Idag gick jag upp på stan och mötte mamma som var påväg till jobbet :) Vi hann bara gå in i en affär tillsammans sen fortsatte jag en sväng på stan själv. Hittade en klänning jag spanat på ett tag som äntligen fanns i min storlek och billig var den oxå :D Ska egentligen inte handla något nu när ja inte har några pengar, men ville ha den på midsommar. Köpte jordisar påvägen hem oxå ^^ 19.90 bara!

Det va verkligen sommar ute idag:D  Satte på mig ett linne o shorts, så hoppas jag fick lite färg oxå ;p
Middag idag blir nog fiskpinnar och potatiiis, det är grejor det! haha




Fly on the wings of love

I vardagsrummet ska vi ha lampan Fly från Kartell, skiit snygg! Ni vet sånna lampor som de har på Pizza planeten i Örebro.


Vi har lite rött tema, så en röd lampa blire oxå:P

Hade nyss sönder en söt liten röd godis skål gemon att puffa ner den på golvet med filten ;S ajajajdå:p



Lgh:en

Tjooo!

Idag jobbade jag bara 4 timmar, skönt för nästa vecka blire inte roligt ska på massa ställen.. sånna som jag hällst inte skulle vilja vara på.. men men det blir en vecka själv sen 2veckor med chefens svägerska. Hoppas hon inte är seg!

Åhh vi har fått det så fint nu! Vi tog tag i Max flyttlådor igår efter vi fått ihop(lr jocke,max o pappa fått ihop den) tv-bänken. Så vi ställde upp alla filmen och instalerade de nya högtalarna, så nu är det fett nice ljud när jag kollar på Lost ;D

Vill inte gå på promenad här i stan, känns inte lika "skoj" som när man kan gå i skogen lr på åkrar. Men om jag väl kommer ut någon gång och hittar en bra promenad sträcka att gå så kommer ja vell gå ut mer. Men jag gillar inte väster så det får vara tillsvidare ;p




Bröllopet

Har tappat lite intresse för bloggen, det är ändå inte så många som läser.. runt 13-17/ dag, men det är ju rätt många ändå^^ Tack för ni kollar in!:)

Idag gick jag upp tidigt och hämtade firmabilen o lite jobbarkollegor för att sedan åka till Lindesberg och storstäda ett riktigt stort dagis, 4 stora avdelningar! Men det gick bra, vi delade upp oss med 2st personer per avdelning.
Kom hem runt 3, så 8 arbetstimmar idag bra bra :p

Har kollat på det vackra kungliga bröllopet och vart lite rörd när Prins Daniel fälde några tårar när Kronprinsessan sa "Ja".

Det blir nog en hemma kväll, båda ja o Max är trötta. Han o Jocke har försökt säatta ihop ännu en ikea möbel, men denna gången gick det inte och några brädor gick sönder och knäcktes.. så det kan gå. Blir nog snyggt när det är klart iaf:O)




Djungel plåtning

Nu är jag hemma efter en lång fast snabb dag ändå:P Och såklart rolig dag!
Jag vart jätte nöjd med sminkningen, hoppas de oxå vart det.. men det tror jag för de tyckte ju att jag hade gjort ett jätte bra jobb =P

Jag kom till studion kl 12 och börja sminka och lite efter 17 var vi färdiga med plåtningen.
Var i karlslund bland en MASSA mygg o söta små djur^^

Det var en kompliserad plåting, de hade hyrt kanoter och våtdräckter som de hade när de stod i vattnet för att hålla i ena kanoten med all foto utrustning på. Modellen stod upp i andra kanoten och försökte hålla balansen o den höll hon ju som tur va^^
Sen tog de en massa andra poser på land bland massa fräna ormbunkar.

Bilder kommer vell om några dagar :)

Nu har jag ätit en god sallad från Sallad in och kollar på Band of brothers, ska se om det är nått att ha ;p


Chilla

Halllö!

Igår var ja o älsk och handlade lite saker till vårat hem. Det vart en sjuuukt mjuk o gosig filt(som är skit ful xDhaha men skön!), en fin chips skål, lite prysnads saker att ha i vårat soffbord och en massa ljus lyktor^^ Mysss!
Köpte oxå en rullgardin efter som jag inte kan sova nått.. men vi fick inte upp den xS Så ska slå en pling till min händiga far så han kan få hjälpa oss(A)

Idag blire bara en chill dag nu efter jobbet:)

Har inte tränat/rört på mig på flera veckor nu! Jag vill men orkar inte, inte kul att gå eller springa i stan :/ Jag får vell ta i extra mycket på jobbet ist.

Längtar tills imorgon, satt i går kväll och kom på en passande sminkning hihi!
Mamma ska sovaöver hos oss imorgon föresten, för hon ska på afterwork med några polare:)


Det blir inte den hära sminkningen.


Sminka en kändis;)

Nu har jag fått mitt sommar schema, skönt för nu vet jag ju hur jag ska jobba i sommar :) Och det va okej.

Efter jobbet så åkte jag och träffade en fotograf o hans sambo som ska vara modell på torsdag. Jag tyckte att jag kände igen henne när jag kom in genom dörren och efter vi suttit och pratat en massa så frågade jag vad hon jobbade med och hon sa att hon var atrist "Du kanske har sett mig i Idol, jag va en av finalisterna". Hihi fan va tufft, jag ska sminka en kändis ;D Hon var as trevlig och fotografen med! Så nu har vi spånat på massa ideér. Ska som sagt bli djungel tema, och det kommer bli grymt! Ni får vell se på bilderna sen vem det är jag ska sminka ;)

Idag vart det köttbullar o makaroner till middag ^^ Mumsigt värre!
Mååååste köpa en rullgardin! Jag låg vaken hela natten, kollade på klockan flera gånger varje timme. Ändå var jag pigg som en mört när klockan ringde, jag va ju redan vaken..


Fotboll!

Hmm jag börjar bli lite snål med mina inlägg, men ett om dagen blire ju iaf :)

Har varit hemma hos Tina nu, det vart fotbolls matcher och jag vart tvingad att vara med.. jag, som är boll rädd och bara sparkar på bollen om den kommer i min närhet utan att sikta haha xP Men mitt lag vann iaf ;) såklart!

Nu sitter jag i våran sköna soffa och max ligger och spelar fifa(bläbläblä!!!) Men det är faktiskt helt okej för det var länge sen han spelade de nu o han tycker ju det är så roligt:)

Lyssnar på Good Charlotte ;D tonårs idoler.


Mmm-mm frukost!



Jobbb

Hade fått ett sms när jag vaknade av min chef, hon hade tydligen glömt att informera mig att jag började jobba idag =O Så när jag hade ätit frukost vare bara att sätta på sig arbetskläderna och fara iväg till glanshammar och sedan till lillån. Skänt det känns att ha gjort någon nytta idag iaf! =)

Morfar Lelle fyller 65 år idag! Grattis min "riktiga" morfar<3 Ska på kalojs hemma hos Tina som bor några meter ifrån mig och Max ^^

Nu ringde en fotograf som jag ska jobba med denhär veckan :P Jag ska vara MUA på en plåting med djungel tema ;P Imorgon ska vi träffas och prata och planera :) Skoj!

Nu ska jag göra mig lite fin innan mannen i huset kommer hem haha:p




Tvätta lite

Halli hallå bloggus!

Nu håller jag på att tvätta igen =) Hade visst bra 3 vita plagg, haha kändes onödigt men de fick en egen maskin ändå ;p Tvätt stugan är i källaren, helt kolsvart när man kommer ner, sen är det en jätte lång smal korridor med massa dörrar på sidorna.. fyfan va läskigt det är att gå ner där ensam!

Idag vet ja inte riktigt va jag ska hitta på.. tänkte ju cykla upp på stan men det är ju inte så många affärer som är öppna, så det suger ju. Så får vell bli att kolla på Lost och inreda lite hemma :)


Torsdagens make.

ååh jag gjorde en skit snygg sminkning igår innan jag gick och la mig(för att jag fick en sån idé som jag var tvungen att göra:P). Men jag tog aldrig kort på den.. får prova att göra samma nån annan dag:)

Nu ska jag nog äta lite taco rester from yesterday, mumma. Om det fins kvar nått förståss.. :P


Torsdags bilder

Jag och felicia i torsdags.


Jag har en sån snygg syster! :^D


Sing star! And i was the star haha. Let´s do it again! =P


Ännu en säng dag

God seg morgon. Det va skoj igår:) Felicia och jag hade förfest hemma hos oss, jag sminkade henne o hade skit skoj=P Sen åkte vi till Åsa och sjung sing star, fanken va jag va dålig på det igår haha xP men men roligt vare ändå:O) Felicia drog till kumla o jag hade ingen lust att åka ända dit för att sedan sova över där. Så var kvar och sjung.
Kom hem vid 23 och somnade omedelibumms^^

Va dum jag känner mig, jag lämnade tebaka pappas bil till honom och max hade lite saker i bilen som han behövde på jobbet idag:S Förlåt! Sen kom jag och tänka på att vi behöver bilen idag när vi ska hämta våran soffa o köpa tv bord.. fiffigt elin. Men om ja inte lämnat bilen så skulle ja ju inte ha  in cykel hemma så.. jaja gjort är gjort.

Skrev jag att ja cutta mig i frigret igår? Hmm iaf så skulle jag sära på två ihop frysta hamburgare med en vass kniv, och jag slant.. Ursch va äckligt, såg bara en flisa och sen spolade jag fingret med kallt vatten och felicia satte på ett plåster snabbt så vi slapp se såret!
Men hon satte lite knasigt så man såg det ändå så jag va tvungen att byta, det va helt blodigt och jag som är en sån vekling när det kommer till blod! (Hmm undrar hur jag hade tänkt göra om jag hade blivit djursjukvårdare då xD haha) Men men Nu ska jag ha på plåstret tills jag är säkert på att såret läkt(A)


Sminkbordet

Gooood morgon!

Idag ska min lilla hårtuss komma på besök och vara hos matte hela dagen ^^ hihi Längtar efter henne<3

Och i eftermiddag kommer siss hit så ska vi peppa lite inför Sing star hemma hos Åsa lite senare;D Efter det ville Felicia dra te kumla men vi får se, är nog inte helt på den idén, jobbigt att åka buss fram o tebax juu!

Pappa ska sätta upp spegel och lampor över mitt sminkbord idag, så äntligen kan jag få börja känna mig lite fin igen, har inte hittat min borste än heller så håret står åt alla håll haha xD Illa det..


Så ser bordet ut jag ska använda till sminkbord:P Fint tycker jag och självklart är det från Ikea ;p

Nu blire ett avsnitt Lost(A) :D


Lost

Halloj!
Har inte fått igång internet än men det är på g ;P Fast min dator är paj igen.. ååååh blir så jäkla trött på det!

Idag har jag bara legat i sängen och kollat på bästa serien ever, Lost :D och nu är jag besatt! Kollade klart på säsong 2 förra veckan och när jag satte på säson 3 nu så hade de hoppat över massa avsnitt:O Jag måste nog ha kollat på säsong 1 lr nått, men tur att jag kommer ihåg vad som hänt ;P

Max ville laga mat idag för han fick en kokbok utan sin pappa som inflyttnings present igår:P Hehe så det vart korvstroganoff. Och det smakade som det med så (Y) Bra lagat älsk!



Godsaker

Heeej bloggen!

Idag har jag packat upp nästan alla mina kläder, himlar va mycket jag hade ;S!
Syster komförbi så vi fikade lite med pajen som va kvar, vart super mätt för hade precis ätit lunch oxå. När Max kom hem stack vi till hans mormor och fick en massa saker... och såklart fika oxå. Så nu är jag så där äckligt mätt, det hatar jag!

Är hemma hos pappa nu för att låna hans bil och åka till Ikea(för femhundraelfte gången haha). Jag ska köpa ett sminkbord o lite småsaker. Men har bara mjukisbyxor här och på mig:S Antingen får ja ta ett par jeans utav pappa lr så blire att gå med mjukisar där.. för felicias byxor kommer jag inte i även fast jag skulle suga in mig, my ass is toooo big ;S!

Vi får golvet slipat idag o tror golvläggarn kommer imorgon o lackar.. så på torsadg kan vi ställa in grejor i vardagsrummet:)




Sommarjobb

Ringde chefen och kollade hur jag jobbar i sommar. Jag börjar nästa veckan till vecka 32 eller 33 och jag kommer få jobba i lillån på ställen jag är van vid, känns skönt =) Cykel avstånd oxå:P Bra nu har jag några dagar att fixa till i lägenheten:)

Hoppas jag inte får billackeringen!! När jag var där förra sommaren så jobbade bara unga killar som glodde som fan när jag kom dit. Så jobba snabbt o ville bara sticka där ifrån.. Åh nej nu kom jag på att jag får svettsar utbildningen oxå, där ska alla snacka med mig och en gång bjöd en hem mig:S hahah. Nä jag vill ju bara göra mitt jobb o inte stå och prata med alla! :) Men alla är ju snälla iaf och får massa komplimanger ;p

Ursch snart måste jag cykla hem till pappa o packa.. drygt!


First night, i loove it!

Sov som en prinsessa^^ Men måste skaffa en rullgardin, det va ljust som på dagen redan klockan 4 på morgonen.

Nu ligger jag i bäddsoffan o kollar lite på tv. Tur att vi hade havregryn o mjölk hemma så jag fick frukost ^^ Blir vell att åka och handla endel mat idag:)

Har tvätt tid kl 11 men ska gå ner och kolla om jag kan börja lite tidigare så slipper jag ligga här o vänta så länge.

Älsklingen visste inte när han började jobba idag, han trodde han började kl09 så nu står han och väntar på bauhaus parkeringen och väntar till kl blir 10 :S Din lilla knas!

Det är hans första dag på det nya jobbet idag, målar avdelningen på bauhaus. Får se om han gillar´t. Han ska jobba på sitt vanliga jobb som vanligt men jobba kväll och helger i affären för att pröva pp ett annat typ av jobb.


(Taget så ena ögat är i ljuset ifrån fönstret)
Gjorde en jätte snygg blå/lila/grön/gul sminkning i lördags kväll när jag fick lite tid över:P Fick ta bort det efter en timme när vi skulle sova dock.. men kul att sminka så gör inget:D


Vårt<3

Nooo fick inte med min dagbok till lägenheten och jag som lovade Felicia att skriva i den idag:P

Idag har vi städat, tagit bort täckpappret, damsugit och moppat golven:P Fast är forfarnade skitigt överallt typ haha. Max har tagit hit nästan alla sina saker och jag ska hämta mina imorgon. Hela sovrummet är klart så det blir att sova här inatt :D Myspyys!
Jag bara älskar våra tapeter, de är så snygga! Blir bilder sen.

Idag har nästan hela släkten varit här :P Först svärfar och sen kom moster och hennes familj, Mamma, Magnus och Lukas, sen när de skulle gå kom Jocke och Lollo ^^ Både mamma o Lollo hade med sig en paj haha xD de vill göda upp oss ;O!

Nu är min älssking trött, han ligger på soffan och försöker ställa in alla kanaler, vi får vell se om han orkar vara uppe till Rambo kl halv10 ^^



NattiNatti!

Love shine a light

La mig ute en stund för att sola.. men det är ju så tråkigt! så gick in efter 5min, men hade blivit lite brun ändå;P Tusan oxå att jag hade bikini, nu fick jag ju vita ränder!

Har varit hungrig nästan hela dagen idag.. och jag här ätit massa, men bara massa skit som man blir mätt på i 2min sen hungrig igen, typ glass o mackor :S inte bra!

Kanske ska gå på bio ikväll och isf blire filmen Komesarie späck ;p Den verkar skoj!
Kollade på Hot shots igår, hahah man garvar ju hela tiden! De är min humor :P



Nu kom pappsen hem oxå :)


Grattis studenter!

Nu har jag suttit och sminkat mig väldigt länge, som det alltid blir när jag har tid =P
Tror jag började runt tio och vart klar nu (A) hihi

Idag blev det en grön och ljus beige sminkning som jag gillar skarpt :D!
Grönt passar ju bra i denna årstid, fast risken finns ju att jag försvinner bland alla gröna träd o de gröna gräset;o



Idag tar kusin Amanda(alias Linda) studenten, GRATTIS till 12 svåra avklarade år!:D
Ska åka till hennes student skiva runt halv4 och gratulera henni^^


And u know what..? It's friday and the sun is shining :D enjoy!

Marknadsafton

Vart på marknadsafton med min söta syster^^ Super mysigt att gå runt och känna alla lukter och kolla på alla människor:P! Jag hittade 14par strumpor för 100spänn, godis till max eftersom han inte skulle ha tid att gå på stan(men på nått sätt fick han tid ändå...med en kompis.. dissad igen) och sen köpte jag min favorit mascara fast i LILA förpackning :D hihih grymt snygg!!



Idag har jag haft shorts, ett tunt tunt linne och bikini under :D Sommaren är här igen ochd et känns så underbart(8)!



Ikea

Nu har jag varit och handlat på Ikea, det va jätte roligt att plocka i kundvagnen va man ville ha i sitt egna hem :D
När jag stod i kassan sa kassörskan "den här kan jag inte sälja hur gärna jag än vill sälja den till dig" då hade jag tagit ett visningsexemplar hahah xD!
Får åka tillbaka och handla lite mer sen :P


Klippte mig oxå och vart jätte nöjd! Håret känns som nytt! Och hon klippte bort en lång bit av håret skulle tro nästan 1dm.. men jag fick skylla mig själv att håret va så slitet! Klippte mig nog sist i december lr januari :S

Åh va så pinsamt, skulle nyss ringa felicia MEN råkade ringa till en på mitt jobb som jag ska jobba med imorgon haha(A)


Lill siss i parken förut idag :) Mumma tänker hon


Baby it's hot outside

Jag tycker inte om att göra saker i god tid, haha eller de bblir iaf inte av ;S! Jag bara skjuter upp o skjuter upp hela tiden.

Men idag ska jag klippa mig och åka iväg till Ikea och handla! :P

Va nyss på stan med siss o Isac, vi satte oss i centralparken vid slottet och åt glass, choklad pudding och jag tog en smooti som va halv god ;p

Sen köpte jag några jordgubbar och gick hem till Max som hade tagit en tupplur i våran sköna nya säng ^^ Då hade han äntligen tid att mysa lite med mig :) Min lilla målare som sliter så där hemma <3




SommarMorgon

God morgon:)

Jag sov till 6 och somnade om till runt 9, skönt:P!

Idag ska jag gå och handla lite saker till lägenheten, fast har listan på vad som behövs i stan.. får se vad jag gör åt saken:)

Verkar var ett super fint väder idag! :D Blir att raka benen och sätta på sig shorts ;P haha




KladdGladkaka

Genast lite gladare efter all kladdkake smet(A) hihi^^
Ska snart ta ut den ifrån ugnen:P


Halva smeten gick rätt ner i magen på engång ^^


Jag vill

Ledig imorgon så vill inte bara sitta hemma ikväll..=/ Sen har jag ju gjort iordning mig idag.. men jaja har man världens tråkigaste liv så har man.

Önskar att jag hade gjort något annorlunda. Vill inte slöas bort dagarna, månaderna, åren..

Jag vill vara den där tjejen som går ut och festar, åker iväg med massa kompisar och har grillkväll vid någon sjö och inte sitter hemma hela jävla tiden! Jag vill dansa vilt, sjunga högt, vara lullig och ha kul utan att någon/några jävlar tycker jag är världens fjortis och noll i huvudet (Ta till dig, du sa inte precis emot blogg inlägget.. thanks)!

Ska fan sätta mig på det där tåget någon dag och bara åka iväg ett tag.




Tur att det finns gosedjur btw

....

Ångrar att jag tog bort mitt förra inlägg...


RSS 2.0