Laxburgare

Gårdagens mat, Laxburgare med räksås

Jätte gott o enkelt!

Mixa lax o ha i finhackad gulök, salt, peppar, ett ägg. Gör till "burgare" och stek 3min per sida i smör(inte margarin!).

Såsen gör man av 1dl cream fresh, ½dl äkta majonäs, räkor ca 400g oskalade, hackad dill o. Bara att röra ihop allt, lägg på laxburgaren sen färdigt :D Man blir super mätt bara på en burgare och det är sååå gott!




Lchf

Jag är så himla glad för jag har hittat Lchf!:D
Har haft problem med mat flera flera år, prövat massa dieter, undvikt allt fett o kolhydrater , inte ätit alls.. Men nu får jag äta jätte gott o samtidigt må bra:D Och inget sötsug som alltid legat och gnagit i bakhuvudet pga allt socker ja fick i mig.

Och jag som verkligen hata att stå vid spisen o laga mat, nu ser jag fram imot att laga maten för jag vet att jag kommer tycka om maten o slipper göra smaklös mat utan fett!

Lchf = Low carb high fet, alltså lite kolhydrater mycket fett!

Man ska äta mycket protein o fett, animaliska fetter. Tur för jag älskar kött o grädde :D

Till frukost äter jag feet yogurt 10%, man ska undvika light produkter o ist sattsa på så hög fett procent som möjligt. Det finns en yogurt med 17% men den säljs bara i en liten förpacking o är för dyr.

I min feta yogurt har jag hallon o nötter(ganska mycket kolhydrater i men jag är inte ute efter att tappa massa vikt så jag unnar mig det )


Blir bara så lycklig när jag tänker på det, att efter alla år så slipper jag räkna de där j*vla kalorierna o känna mig hungrig 24/7. För nu håller jag mig mätt imellan måltiderna o känner jag lite hunger så äter jag bara o skiter i det där med tider hit o dit!


RSS 2.0