Svininfluensan i Hovsta;P?

Vi hade teoriprov i skönhetsteknik idag, det gick nog rättså bra.. fast vet att jag vara fel på någon eller några frågor.

Min älskling är sjuk, han ligger hemma i sängen och mår inte alls bra :( Han skickade bild på sig, och ena ögat hänger ner typ :/

Hoppas han mår lite bättre tills imorgon så vi kan ses lite iaf.
I miss u goosis, du får krya på dig!<3

Och svärmor är sjuk oxå, du får oxå krya på dig hurru^^


Frusna Skylltdockor

Idag fick vi göra jätte coola och roliga sminkningar :P Vi fick en modell var, det var två killar och två tjejer, jag fick en tjej :)

Temat var, precis som när man kollar ut ur fönstret nu, alltså kallt/fruset

Vi fick först lägga en alldeles för ljusbas. Sen en jätte ur snygg blå fransmarkering och eyeliner med vinge :D Det måste jag prova själv nån dag! Vi la blå shimmer som en highlight.
Sen la vi på den otroligt väldoftande latexen xS Stackas modellerna man höll ju på att kvävas! OCh när latexen hade torkat drog vi ut den med en pinsett så det skulle se ut som att de hade torr hy, som man kanske ser på bilden. Skulle var mkt snyggre utan ;p men men, vi är vell för vana vid skönhets makeup.

 



De stod i skyltfönstret till Wesc butiken:P De har så snygga kläder där!

Åt på en pizzeria. Va sugen på pasta, men det såg och smaka som skolmat! Ursch men åt ändå, sen åt ja varma bröd och mild kebab sås^^  det var gott , fast såsen var sådär ;S haha


50is Red tasty lips


Dagens lektion, 50 och 40-tals makeup. Och hårstyling på eftermiddagen.


Hemma ser jag inte ut ur mitt fösnter pga all snö :O Nu snöar det ännu mer här oxå =/

Vi gick i skolan idag från 8 till 17.15.. så nu har jag redan krupit ner i sängen ^^


Gårdagen

Dagen började med att jag gick upp 04.20 och åt frukost och gjorde iordning mig. Fick skjuts utav pappa till resecentrum, hade brottom för tåget skulle gå 05.37 och vi var framme lite efter halv. Men när jag kom dit satt Fredrika inne i väntsalen ganska lugn för tåget var försentat 15 sen vart det 30, 60 och sen var det inställt!
Tågen hade frusit fast i hallsberg. Vi hade suttit på stationen en timme innan vi fick veta att vi skulle få en ersättningsbuss till gävle, den bussen var 1timme försenad.

Vi satt och spejade efter bussar och till sist såg vi en som kunde vara den, så jag gick ut och kollade men då åkte bussen så jag fick springa efter och slå på rutan. Den gick till gävle så vi fick springa med väskerna snabbt som fan till bussen för busschafören va sur och ville åka.

Vi satt 3 timmar i den bussen tills vi tillslut kom fram till gävle. (vi trodde den skulle åka förbi borlänge men ikke). Inez och Erika kom inte med, för det kom inget tåg lr buss tyvärr.
På gävlestationen så såg vi att tåget var försenat så vi hade över en timme på oss där. Men det stod ett till tåg i samma rikting oxå så vi skulle fråga tåginformationen och tog en kö lapp vi fick 322 när vi kom var det nått på 200. Så vi fick vänta där men tåget skulle snart gå så lite panik var det! Svt kom och interjuvade massa människor om tåg trafiken, men jag tog upp nagelfilen och låtsades inte om de för jag hade inte sminkat klart mig;S

Men iaf, vi fick byta tåg till det tåget som gick 12.04 och kl var nästan det så vi greppa tag i våra otympliga sminkväskor och sprang ner för en lång trapp som vi trodde skulle leda till spår 5, det gjorde den inte. Så upp för trapporna igen, där låg det ju, där vi gick först.. jaja vi va så trötta!

Sen satte vi oss på tåget gävle- sundsvall som tog 2h 20 min. Väl framme i sundsvall så tog vi en taxi till hårsalongen Spaze där vi skulle sminka.

Det var 13st modeller på oss 2 makeup artister och vi skulle hinna sminka alla på 2timmar!! Crazzzy! Men men vi greja´t! Vart snabb sminkningar med mest krut på rougen och lite suddad fransskugga och suddad dropp skugga.

Sen var det bara att sätta sig i en taxi mot tåg stationen igen, vänta på tåget 30min sen börja färden hem med byte i gävle till borlänge.

Var HELT slut efter en dag med 13 rese timmar och 2 jobbtimmar.
Tack för gårdagen Fredrika :)




Sov otroligt gott inatt iaf =P


Alcazaar tonight, hope they are good!

Jag o min snygga var och åt frukost buffe på Java idag ^^ Jätte gott, men vart mätt lite för snabbt ;S!

Sheeat va mycket snö det kommer och är överallt nu, det är inte klokt! Var och skjutsa Max till bonde land förut men det var faktist mycket svårare att komma fram hemma i adolfsberg :O

Spelade alfapet med Sebbe nyss, jag jag gav upp när han ledde med 500p -.- Men han hade spelat 200st matcher och jaga bara 3.. så var vell det (A)

Ikväll blire att kolla melodifestivalen med pappis och hans fjälla madde.
Köpte Xide - spring förut och det var ju inte alls dum:D Pappa är nääästan som farfar, bjuder alltid på en drink innan maten. Farfra bjuder på Gin o tonic ochn pappa rom och cola ;D

Sitter och väntar på maten som blir nått med kyckling:P

Ha en suuper mysig lördags kväll!


Oväder!

Idag bär det av heeem! Hoppas verkligen inte det blir några inställda eller försenade tåg pga av snöstormen! =O Ursch det ser inte roligt ut ute!

Känns alltid som man har glömt något när man har packat klart.. men väskan vart så tung så borde inte vara nått :P

See ya soon Örebroo!

KYSS


En till visning

Gud va jag kände mig duktig igår, jag tog tag i att ringa till Goldwell och fråga massa frågon om hur hårvisningarna skulle gå till :D Jag är vell inte den som älskar att prata i telefon precis, så vart jätte glad när det gick så bra :P
Plus att vi fick en till visning i Sundsvall på måndag! haha va fränt, så långt upp i landet tror ja inte att jag har varit.

Igår hade jag namsdag:) Pappa ringde tidigt på morgonen och grattulera, han som brukar ha lite svårt att komma ihåg det ;^O Sen kom mamma o magnus oxå ihåg^^ Fast jag ser inte det där med namsdagar som en sån stor grej, Men man blir ju alltid glad när någon tänker på en :)

Jag fick en muffins utav ronja oxå föresten, hon hade oxå koll. De var grädde och ett motiv på en katt i aristocats på, så stod det grattis:) Jätte fint...och gott;)


Idag har vi dubbel lektion så vi börjar kl8 och går till kl16. Modellerna kommer kl9 idag och stannar till kl12, sen på eftermiddagen ska vi ha hårstyling:P


Perfect beige

Köpte en fondation idag:P Har blivit dubbelt så svårt att hitta fondations nu när mna vet lite mer vad som är bra.. men frågade personalen på Kicks och fick hjälp. Vart samma som lill siss, är den bra Felicia?

.. Det återstår att se ;p


Haha kolla dam toalett bilden xD hahaha!



No school today

När jag hade vart ute med hunden och ätit frukost så ringde min lärare och sa att lektionen var inställd för hon mådde inte bra(stackars henne:/) så då vare bara att krypa ner i sängen igen ^^

Klassisarna o ja ska ses idag ändå, vi ska planera lite inför våran fotografering. Så kl10 ska vi ses vid kupolen:)

Får se om ja orkar gymet efter det.. jag måste lärar mig fler maskiner xD haha det är ju pinsamt! jag har ju ett schema på 8st men jag kör bra 3-4 haha =P (kör dom i det rummet minst folk är i (A)).


FET-tisdagen idag! Jag åt tillräckligt med semlor förra veckan, får se om det blir en helg-semla ist.


USB

Min dator gick ju sönder och mina saker på datorn försvann(lr tror det iaf har inte fått tebax den än) Så nu har jag köpt ett Usb-minne =)
Jag åt nyss knäckebröd så därför är mina byxor lite smuliga(A)hihi
 

Ett sött litet hjärta, (ser orange ut men det är rött)=P


Blodigt

Vilken otur alla hade i skolan idag..


Inez skar sig..

Någon råkade skjuta Fredrika i pannan..

Och jag vart lite smått galen och skulle bestämt såga av min handled.. berodde nog på alla inandning av latexen


När vi trodde att all olycka var över så kom en ilsken topz flygandes och borrade sig in i Inez andra hand:O

Ja visst ja, det kröp ut maskar ur Erikas arm! Jag menar, hur ofta händer sånt lixom??:O

Gymmet nästa, hejsvejs!

Långhelg

Sorry hann inte skriva något i helgen..

I lördags gick ja o älsk på marieberg, jag hittade en blå skjorta och han en knalllgrön t-shirt, skit snygga! Sen åkte vi till godishuset och köpte smågodis för över 100kr xP (Men det gick åt till sist:O:O)

Jocke och Lollo kom och åt på kvällen sen så kollade vi på Morgonsoffan, Det får 5 av 5 toasts, kanon kul! ;D
När de hade åkt satt ja o Max kvar i tv rummet och kollade på melodifestivalen och myste ^^

Igår åkte vi hem till mamma o magnus och åt lite mat, gott:) Sen sminkade jag mamma medans Lukas underhöll Max med att fuska på nått spel och tvingade honom att rita teckningar haha ^^

Kom till B-länge vid 22 igår, fasen va jag somnade gott när jag la mig ner i sängen sen:)


Ledigfredag

God kväll allihopaa!

Ikväll går en jätte bra film som inte får missas! Anchorma med Will ferrell! :D  Fast jag har sett den massa gånger och ganska nydligen, men får se om det blir att se den ändå ;p

Gud va skönt att vara ledig idag! fast vaknade och gicl upp och åt frulle vid 8, men då vart ju dagen längre=)

Jag och Max gick lite på stan förut och åt cheeseburgare på burgerking, gott men inget slår Mcdonkans;D



Mys ner er någon eller i soffan nu, ät lite godis och chips o njut av fredagskvällen! Kyss


Old pic

Bilder från min första kamera mobil haha:P Måånga herrans år sedan. Inte direkt en 12mega pixel kameran.. ;D haha

Min fågel Tinny (som jag INTE kastade in fönstret..! haha)

Nizze P Cool

Jag åkte in i ett träd, hur tusan nu det gick till ;S


Min prinsessa(L)


Minnen

Nu är jag hemma hos pappa:P Vi sitter och kollar på "En glasblåsares barn" xD haha hel skum film, såg den flera gånger när jag var liten tyckte den va lite läsig då faktist och det förstår jag, för den är ganska konstig:S


Bild 11 feburari 2008, Min söta bästis Sophie^^

Bild feburari 2007


Bakstage KORN feb 2008, vi stog inne vid mixer borden;P

Tog en öl med några av bandmedlemarna efter konserten ;D

Här bodde jag 2v i feb -08 när jag praktierade på Djursjukhuset strömsholm

Är inne på seg datorn, massor av gamla bilder att kolla på :D 


Åka hem

Mycke rörelse igår:

Efterskolan så planerade vi lite ang en fotografering vi ska ha och åt lite på ett sött fik på stan:)

Sen åkte vi till skolor och kupolen, gick hem därifrån. När jag kom hem så tog jag en promenad till "stan" och köpte en present te max.

Åkte till gymmet på kvällen och när vi kom hem vart det snö skottning.

Hade en mardröm inatt oxå,, då hade jag åkt upp till sommarstugan och drack lite cider där tsm med släkten och sen kom jag på att det av alla hjärtans dag, och jag vart heelt förtvivlad för den dagen ville jag ju vara med max! Så jag frågar alla om någon kan köra mig, men alla andra hade oxå druckigt :O Va ledsen ja vart! Tror att jag tänkte köra hem ändå.. men då vakande jag till :P :S

Oj oj nu måste jag skynda mig till bussen.. sheeeeat!

Åka hem till gamla fin Örebro idag, kl 14 går tåget :D


Modeller var är ni?

Det gick rent sagt åt helvete med min första sminkning idag! Fafan va jag vart onöjd! Det va helt felfärger, den vart osymetrisk, jag gjorde på nått konstigt sätt glod och intensitetskugga fast det inte skulle vara det...
Jag fick göra om hela makeupen.. Och vart lite bättre iaf.

Haha vi skulle ju ut till gymnasium idag.. vi hittade EN att fråga xD hahah gud va dåligt.

Men vi tog ett papper på en anslags tavla och vände på den och skrev, för på fram sidan stod det " Dagens raggnings replik: Vill du följa med mig hem och dammsuga, du suger och jag tömmer påsen" gahaha tur att man inte hört den förut xS!


Lite suddig bara:P

Nu har jag även laggt ut en modell sökning på stylesearch (åh jag stavade rätt, första gången:D Lr tror det stavas så hehe)

Nä men om man ska ta att gå iväg o leta alla<3dag present till min lilla skrutt snart^^

Som torsdag

Igår var det "style kväll". Vi kom dit ca 10 min för sent så vi fick välja välkomst present sist och sen gick vi in i ett rum med bara 45plusare! hahah. Jag kände att jag hade kommit lite fel, det var inget som var intressant.. eller jo köpte ett nagellack för 20spänn.

Sen så kom det förståss fram en från mary kay och tyckte att jag skulle bli säljare jippi..! Jag som är så dålig på att säga nej skrev snällt upp mig på lappen. ;S

Idag ska vi gå till nått gymnasium efter skolan och prata med eleverna om att komma och sitta modell hos oss=) hoppas någon kan svenska -.- .. finns ju typ inga svenskar här.

Ursch hade värsta äckliga drömmen om massa kattungar som typ såg ut som zombies, de slänge sig på en och börja bita :O haha

Ha en bra dag "alla" mina läsare! ;P


Goodbye, hello

Min modell ringde och frågade om vägbeskrivning några minuter innan vi skulle börja sminka, och jag förklarade så bra jug kunde "men vet du vart bion är?, jag hittar så dåligt här i Borlänge så kan inte förklara så bra"
-"Va, borlänge??, Jag är i falun" Hahah så det sket sig :S

Jag fick sitta och sminka mig själv ist, det är vell bra att träna på det med antar jag :P Men tråkigt att hon inte kom, kändes lite mobbat att sitta där ensam och speciellt när man skulle bli bedömd xD haha


Jag själv gjorde iaf på mig själv en kopia av ett foto jag tagit med, vart nöjdast med läpparna:


Andra sminkningen tänkte jag göra knallgul och knallgrön, men då påminnde Erika om att det skulle vara en Clean beauty sminkning (allstå en sminkning som ska se naturlig ut och inget ska sticka ut typ). Så jag fick dämpa min snygga gula färg med ljusbrun, men vart bra ändå:P

 

Asså fan, jag gick ner 2kg.. och nu efter helgen har jag gått upp 1,5kg igen.. Va arg jag blir, det som hade känts så bra att kolla sig i spegeln igen,, men men. Bara inse att det inte kommer gå att hålla. Även jag verkligen skulle vilja ha den kroppen som jag hade förut.. (mamma o max får inte kommentera detta)

Snart ska vi på Style afton, vette tusan va det är men har lovat att följa med.


Tears of snow

Nu har det kommit ÄNNU mer snö.. när ska de ta slut på snö där uppe i himlen?? Gud får sluta upp att gråta när det är kallt ute!

Får skjuts till skolan idag som tur va då:) Men kanske blir att skotta lite så bilen kommer nån stanns.

Idag ska vi ta med en skönhetsbild och kopiera den, alltså försöka göra samma sminkning på våra modeller, svårt! Hoppas min modell kommer:S

Jag o schnuuuutttiz <3


För mkt dator

Var ute och gick en sväng förut. Men känns ändå inte så bra när jag har smällt i mig 3st semlor ursch vilken ångest jag har!
Får gå till gymmet imorgon.

Hmm har ont i huvudet, det brukar jag nästan aldrig ha.. har nog druckigt dåligt idag, ajabaja!

Undra om jag ska krypa ner och kolla på en film ^^ Hihi.. ja, jag tror allt att jag gör det =D Återstår bara att välja vikken jag ska se, finns några att välja på:p Sherlock holmes fanns på datorn såg ja.. lr kanske pineapple express.

Får gå upp så jag hinner plugga imorgon bitti lite oxå.


Semla

Fick skjuts upp till B-länge av Magnus och mamma igår kväll, jag nickade till o somnade några gånger.. tog sån tid! 2 timmar.

Idag gjorde vi 2 st sminkningar, gud va man vart trött av det! En clean beauty och en valfri.
Skulle ha gymmat idag men jag är så trött och har lite plugg att göra.

Får vänta tills Max kommer hem så han kan skicka bilder, för de ville inte följa med i dokumentet jag skickade till min mail -.-

Har bokat tåg biljett tills på torsdag:) Men egentligen så ville läraren att vi skulle ha dubbel lektion till kl 5 då.. men det gick att ordna till en annan dag, va skönt så slipper man krongla igen:)

Åt nyss tacos i ugn som jag fick i matlåda utav far. Sedan åt jag två semlor som jag fått utav mor (A) haha. Får vell vara lördag idag oxå då ;S

 


Nisssi-liten

Fan va jag har mullat godis och chips i helgen! Men det är ju så gott så vatusan ;p

Det var trevligt i går kväll när harmor o harfar va här =) Pappa gjode ju så god mat!

Tözen är så sööt! Vi kastade snöbollar så hon hoppade ner i den djupa snön och knappt kom upp xD haha.

Nu ska jag snart sminka Aicilef lite. Sen ska pappa, jag, max o felicia äta lunch nån stanns.. blir vell pizza lr nått ;P Måste lämna in min förbannande dator oxå föresten!






Datorstrul

Datorn pajade i onsdags med alla mina skolarbeten på! De va inte särskillt kul att sätta sig och skriva om allt.. ska fortsätta med det imorgon.. mitt cv försvann ju oxå =/

Idag sminkade jag Madde, det var jätte bra :P Verkade som hon oxå blev nöjd.

Ikväll blire tacos i ugn(<3) hemma hos far, farmor och farfar skulle visst komma med =) Och Tözen oxå föresten, gud vad jag har saknat henni!!

Sen blire melodifestivaaaalen =D Och lördasgmyssss^^

Otroligt skönt att vara hemma, njuter för varje sekund!




Kontrast

Idag fick vi lära oss kontrastfärger, varma och kalla färger och intensitetskugga, och intensitetskuggan det gick kanon bra, inte helt symetrisk men nära! Basen va inte genom synlig heller(Y)


Inez har brun/röda ögon därför fick hon gröna färger på skuggorna.

Jag har blå/gröna ögon så Inez la orange och röd färg på locken.


Ska nog dra iväg till gymet snart om jag orkar ;p Sen blire plugg..
Vi vart lediga nästa fredag föresten :D!


Mitt i veckan

Hej hopp!

Idag ska vi börja med samtal varje vecka med läraren. Tror vi ska prata om hur det går med allt och sånt.. Och på fredag har vi avstämnigs prov på allt vi har lärt oss:O Då ska vi sminka en modell, o det ska vi göra varje dag efter det. Gäller att leta på några för det blir nog en hel del man måste ha på 9-10 veckor:S

Snart är det helg, gud så jag längtar:D


Ett halsband jag kollat på mycket va på rea, så va bara tvungen att köpa det =P Kommer inte använda det, men kolla det är paljetter OCH lila! oh my


No queen.. only princess

Faaan, vi har slutfotografering den dagen jag skulle ha gått på Queen!! Beställde biljetterna i oktober och har längtat efter det =/

Jaja hoppas de tar lite kort och spelar in en snutt så jag får höra lite hur det lät iaf..

Nu har jag sprejat mina skor, men fick i mig hälften av sprejen känner jag host.. ursch va det smakar illa.


Fredrika gjorde mig till en prinsessa :P

Och hon fick bli en tisse^^

Im sandra, but you have to call me dragon

Titta så fin jag vart! Ser ut som jag brukar göra på morgonen


Ansikts kladd

God morgon god morgon ! =)

Idag blir det barn måling i skolan, det låter ju skit skoj! ..Bara jag inte får bli spindelmannen ;O haha :D

Igår vart det gymmet efter skolan sen lite skottning(i hate snow so much right now(8)! )
Hann plugga nån timme sen så började ju outsiders som handlade om fett typ, och det va jag bara tvungen att se(A) så vart inte jätte mycket plugg.. Men då blire destomer idag yeey ;S





Hittade några coola ansikts målningar! Haha

källa : http://pinewooddesign.co.uk/2008/11/01/face-paint-man-christian-james-kuhn/


Schnööö

Ursh, idag snöar det och är mörkt och kallt ute!

Jag som hatar långärmade tröjor fick allt ta och sätta på mig en :P

Gymmet efter skolan:) Har fått schema på vad jag ska använda för maskiner, men jag stannar på löpbandet så länge som möjligt (A) hihi

Får se vad vi lär oss i skolan idag då.




Haha riktig bra imitation av bamse :D


RSS 2.0