Promenad

Vart en 8km lång promenad i Karlslund med Micke =) Jätte skönt och super fint väder! Tråkigt var att jag nu har en riktigt stor blåsa på under hälen, så fick halta hem från parkeringen, hoppas den inte gör ont när jag ska jobba imorgon:S

Ja det blir att gå mycket i Karlslund sen när vi flyttat =P Hoppas på att få med mig älsk någon gång, men det är nog inget att räka med.. får lära honom gilla´t:P Tur att jag har kompisar som gillar det underbara med att gå ut och gå:)

Nu Halv 8 hos mig hihi.



Besviken på smaken

Idag finaly fick jag äta nya Magnum Gold?! :) Enligt mig var den inte speciell alls. Den var rättså god, men hade en inte så god ton i sig.. Den var ju guldig och fin iaf, men kommer inte att köpa igen.
Min favorit är helt klart Strawberry white!

Solen skiner fortfarande så får lite ångest av att sitta inne.. kanske kasnek kasnke ska ut och springa sen. Har ätit massa godis, glass o bulle idag :S Det är ju förtusan måndag!


Nä blir att gå ut och gå en sväng ist :D


My last bite

Åt upp sista biten utav min Michel Cluizel choklad som jag faktist fick i julklapp haha, men det är sån choklad som man ska njuta av. 6olika smaker med olika mycket kakao halt, mm-mm va goda de var! Och man blir nöjd av bara en bit på 5g faktist:O
Märket är dyrt, men man får riktigt god och riktig kvalitetschoklad för pengarna:) Rekomenderar!


Hmm undrar vart lill siss håller hus.. hon åkte från skåne vid 11... pappsen är orolig här hemma.


Fylle chaffis

Jobbig kväll/natt igår..

Jag och pappa kollade på gotzilla och somnade båda i soffan vid halv11 haha^^ Sen ringde Max vid halv1 och ville bli hämtad mitt ute i skogen nån stans. Så yrvaken hoppade jag in i bilen och hittade rätt efter lite hjälp av Erik, Max beskrivning fattade jag ingenting av haha xS. Jaja då var kl 1 när vi åkte ifrån skogen och kl1 skulle mamma o magnus bli hämtade, så då åkte vi till dom och väntade en stund och ringde hundratjugoelva ggr!! Men mitt lilla blåbär mådde illa så vi åkte hem igen o la oss. Precis då hörde mamma av sig o ville bli hämtad så fick åka tebax och sen skjutsa de till deras hus i skogen.
Kom hem kl03 (när solen började ljusa upp himelen igen) och hade kommit in i andra andningen lr va det kallas, för jag hade sjungit o poppat musik påvägen hem hehe(A) Men somnade efter en stund iaf. Max hade däckat så skulle kunna slå till honom utan att han skulle vaknat, så snarkade han oxå hahah gullis.

Mors dag idag:) Mamma fick en bukett fina rosa o vita blommor som hon vart glad för ^^ Sen så ska jag ge henne en makeup rådgiving oxå.


Estrella reklamen..

Asså någon som förstår sig på Estrella's nya chips reklam??

Man blir ju inte äns sjugen på chipsen, man bara tänker "vafan..?" varför tänker hon på en hund som juckar mot en gunghäst?!

Kolla filmen här:

http://www.estrella.se/film/

Family gAy nu ;)


Fågel influensa

Va konstiga alla fåglar är nu..

Varje morgon kl halv5 när jag åker till jobbet får jag tvärnita eller väja för fågel jävlar som vägrar att flytta på sig:S! Jag vill ju inte döda någon lixom.. Och ja veeeeet att de brukar flytta på sin men inte de här faktist. Höns hjärnor är va de är helt enkelt:P

På en refug intill rondellen i Västhaga ruvar en fiskmås, asså skit nära alla bilar. Tänk när hennes ägg kläcks, ungarana kommer ju att bli överkörda :( Kunde den inte hitta ett bättre ställe att bygga bo på haha:S Finns ju miljontals fina mkt bättre ställen, vid någon fin sjö kasnke?? Men neej bland avgaser och oljud, där passade det visst bra xS knaas-mås!



Nu har vi ätit, och hejåhå va mätt jag vart, MEN sugen på godis=S Mee want some! kanske kanske går o köper lite(A)hihi


Gillar inte ensamhet

Vaknade innan 7 idag och gick upp och kollade på barnprogram hihi. Sen tog vi emd mina flytt kartonger till lägenheten och jag fixade med köket, ställde in tallrikar, glas och massa i skåpen:) Och Max gjorde målar grejer i vardagsrummet och sovrummet:P

Han ska på fest ikväll, ute i kvinnerstas skogar nån stanns.. den lilla bonden, hur ska han klara av stats livet ;)?

Skjutsade mamma o Magnus till ett bröllop och ska hämta dom inatt.
Fram tills dess vette fan va jag ska göra.. Sophie va upptagen:/ Men blir vell att sitta vid datorn o glo på tv med pappa. Han ska göra kyckling tacos ^^ mumms! Men klockan är ju för tusan bara 5, boooring!!


Åsk väder påväg till mamma.

Rusk väder här hemma nyss, det vart jätte mörk.

Grrr ;)

Nä nu ska jag kolla på MTV's Made lr nått:)


Ha en rolig/trevlig/skönt/awesome kväll allihopa!

Skandal låt

HAHAH..! Fan va arg jag blir på svenska folket som röstade fram Anna till euro vision, hon sög ju verkligen!
Och tack vare det så blev vi inte äns medtagna till tävligen..

Hur kunde folk tro att det skulle gå bra för henne?? Usch hämsk låt och ännu hemskare röst!

Idag är der fredag:D Har varit en lite längre vecka än vanligt känns det som. Men nu är mitt vikariat slut, så får se vart det blir att jobba här näst. Är ledig måndag o tisdag nästa vecka och jobbar på aspholmen ons,tors o fredag.. så missar nog Amandas student :/ Ska kolla upp om jag kan börja tidigt på morgon så ja kan sluta skapligt.

Va roligt det va att se lägenheten igår:P Då var det lättare att se vikka tapeter man ska ha o så:)
Jag trodde inte jag hade bestämt någonting om färger o saker typ, men tydligen så hade jag nästan bestämt allt xO hahah, hade inte märkt det. Men om Max inte säger nått eller inte säger imot äre ju inte mitt fel ;P

Får se om det blir kvinnersta dagarna imorgon med Sophie:P Om jag hinner, vi ska vell köpa massa saker till lgh och pillla lite.


Vi 2007 xD haha

Va vi va busiga på Kvinnersta (A) Saknar den tiden som FAAN!

Sindy & Linda goes goat! haha Kvinnersta dagarna (08 eller 07) :P




Song contest

Ursäkta men det är katastrof att Anna bergendal vann över alla andra svenska bidrag, hallå tex Alcazar var ju med och tävlade o va skit bra! Men att en liten blond tjej ska reprensentera Sverige men en sån dååålig låt, jag skäms! Brukar alltid se fram emot eurovision song contest men inte ett dugg nu, och om jag kollar på det så byter jag kanal när svenska låten ska komma.

Hoppas hon har fixat en annan makeup och nya kläder,, jaja.
Får se om hon kommer i final äns föresten.

Nu ska jag snart iväg och sminka :P Sen ska jag och älsklingen åka till lägenheten och kolla :D hihi


Min mobil tar rätt bra bilder!:P

Lilla hjärtat

En gammal men bra låt :

Ujuj va mycket minnen som flyger upp! Bland annat praktiken i hallsberg med Sophie och Hanna:)


What's up? Mycket!

Heej bloggen!
Igår tänkte jag skriva men vart avbruten när Max kom och tog datorn ifrån mig, tjiv;O

När jag ätit något med mycket socker i( det här fallet sylt igår) så börjar mmin kropp att skrika efter sötsaker hela dagen! Kan knappt motstå, och då hjälper det inte om man tar en frukt för att få bort suget:S

Idag vart jag super sugen på en macka även fast jag var proppis efter att ätit mycket mat.. så fick ge med mig o ta en macka då.. haha:P Va dum kroppen är ibland! Det blir nog att äta pizza i helgen, har varit så sugen på det hela veckan nu=)

Nu är Max och träffar mäklaren o får nycklarna till lägenheten =D iiih finaly, va roligt! :D
Så vi ska dit och kika efter jobbet sen ^^

Idag ska jag sminka kusin Amanda och hennes kompis som ska på bal idag:)

Sen borde jag få reda på om jag får jobba nästa vecka med.. i hope so! Så länge på de här ställerna som möjligt tack.

Nu ser det inte fint ut här på baksidan, men det kommer bli kanon bra när det är klart:P Jag vill kunna sola -.- jädrans grannar! Om det inte bodde en gubbe snett över så hade jag nog inga problem med att sätta på mig bikini o lägga mig på gräsmattan.. men det får va nu.


Nisse

Heej bloggen!

Lyssnar och kollar på MTV nu, och jag förstår verkligen inte hur man kan tycka att den låten Alore on danse är bra?? Stör min as mycket på den där jäkla tutan och att det inte är på svenska lr engelska.. ne ursch!

När jag vaknade imorse så låg Tözen tätt intill mig vid min mage(jag låg på sidan). Vad jag vart glad, hon brukar alltid ligga vid fötterna på mig:) Så med glädje i kroppen var det lättare att stiga upp.

Felicia ha gett sig av till en festival i skåne, och kommer hem på söndag, hon är knas:P! Och var försiktig som mormor alltid säger =)

Dripp dropp

Nää det här vädret går jag inte med på! Kan ju knappt gå ut med hunden. Man blir blöt o fryser. Va nyss ute med henne och nu har jag borstat tissingarna och krypt ner i sängen:P

Vart nöjd med bal makeupen :) Var där lite mer än 1timme, det va lösögonfransarna som tog tid.. provade hennes lim först o det gick inte så bra ;p

Imorgon blir en vanlig dag förhoppingsvis, orkar inte med mer krångel. Hoppas de inte vill att jag ska jobba i helgen, jag kommer inte orka. och nästa helg har vi precis flyttat in i lgh så då vill ja nog inte heller jobba, men vi får se vad som händer.

Jag vill ha mera Lost!! Ska se om jag får svar från några på blocket, bara 150kr för en säsong (Y)


Det var ju sommar några dagar iaf, nu är det typ höst ute


Fullt upp

Ännu jobbigare dag på jobbet, inte fysiskt jobbig utan jag fick massa skit för igår när chefen sa till mig att ta ett till jobb i glanshammar.. jag hade redan en full dag, 6ställen att gå till och fick då ett 7de. Så hon sa att jag skulle ta några ställen idag ist. Och idag ringde 2st kunder och undrade varför ja inte gjort mitt jobb(!).. Jo för att jag blev tillsagd så.. men chefen ringde till mig och frågade varför jag inte gjort det...! Aja det löste sig, men jag vill ju inte bli oomtyckt för att jag blir tillsagd att göra något annat mot vad jag egentligen ska göra.

På en lite kort rast innan sista stället så lämnade mamma tözen till mig så ja fick gå och lämna henne i bilen en stund innan jag slutade, ursch så blöt hon var:S:p

Ska iväg och jobba(den här gången med makeup:D) snart, ska bli skoj=p Men måste ut med hunden först och sen platta håret om det tjänar någonting till i det här vädret..


Jag och Max på tandemcyleln xD haha fy vad jag skämdes!


Kopparspiral

Bara ett avsnitt kvar utav säsong2 av Lost.. nu måste jag fixa de andra säsongerna. Ser snyggt ut i bokhyllan oxå ;P

Jag tycker synd om alla kvinnor/tjejer som måste ha mensvärk! Får det alltid några dagar en veckan innan roliga veckan, men inget när jag väl har det. Vart så efter att jag satt in min kopparspiral.

Fakta Kopparspiral

Kopparspiralen är några centimeter lång och ser trots namnet inte ut som en spiral utan som ett litet T av plast. Skaftet, och ibland även armarna, är lindade med koppartråd. Kopparen gör att spermierna inte kan överleva i livmodern. Den gör också att det blir svårt för ett befruktat ägg att fastna i där.Kopparspiralen har två tunna trådar med vilka man kan känna om den sitter på plats. En kopparspiral kan sitta inne och skydda mot graviditet i tre till tio år beroende på vilken typ av spiral du använder. Kopparspiralen innehåller inga hormoner och påverkar inte ägglossningen. Säkerhet ca 95-97%

Jag svimmade 2ggr under insättingen och har aldrig varit med om en sån obehaglig smärta, mensvärk ggr20. Men är extremt nöjd med den, jag slipper tänka på att ta piller och behöver inte byta på 5år. Borde därimot gå och klippa av trådarna någon gång då det kan kännas av ibland.. men har sag att jagf ska göra det i ett år nu xS


Laga mat

Lagar köttfärssås o spagetti- helt själv!;P Pappa tycke jag skulle slänga i en cream fresh, men jag gjorde det lite nyttigare- och skippade den och hällde i en burk majs ist =) det vart kanoners, men guuud så mätt jag blev!

Imorgon ska jag sminka en tjej inför balen =P
Jag och pappa^^<3




krångel

Jobbig dag på jobbet.. Nyckeln's batteri hade tagit slut så kom inte in på första stället, sen fick jag planera om hela dagen o stressa!
Men nu är den fixad, fick leta reda på vaktmästar´n.

På torsdag får vi nyckeln till lägenheten, iiih fasen va roligt! =D Känns inte som att vi kommer flytta :o.. inte alls faktist. Härligt att få ett eget place ^^

Provade min nya bikini:) Går att knyta ett "snöre" i mitten och ha den som en halterneck.


Crusing tripp

Sophie kom till mig kl 19 igår och då bestämde vi va vi skulle ha på oss, vi ville känna oss sexiga(gör ju inte det direkt i veckorna när man har jobb kläderna o är äcklig) så vi satte påp oss varsin svart kort kjol och ett rosa linne, så vi såg likadana ut typ ;p Sen drog vi iväg till Linde.

Men det va inget drag där så vi bestämde oss för att dra till Kristinehamn på engång istället. Såg på kartan att det fanns en liten väg imellan Nora o Karlskoga så den tog vi, det tog rätt så lång tid xP Men vi stannade ju två gånger på vägen.
Hittade en liten grus väg som vi körde upp på, det va skit scary, känndes som vi skulle bli mördade o att någon kollade på oss när vi klev ur bilen för att knäppa lite kort(som vart rätt bra faktist ;))

Väl i K-hamn så vare fullt drag och nästan bara ungdommar, eller ja ivåran ålder o så:P
Kännde igen massa folk ifrån kvinnersta o från Örebro:)

Sophie va hungrig så vi gick in på McDonkan och före oss i kön stod 3st cp fjortisar som glodde som FAN på oss. De pratade högt till varande om oss, typ "asså hur kan man se ut sådär, ser ni??" jag började koka innombords och sa högt till Sophie "Stackars små barn, tänkt att det finns sånna människor". Och när vi gick ut ur donkan sa jag något dumt högt(A) Vart så förbannad!
Det roliga va att vi såg dom på crusingen senare och dom såg oss"-kolla där är hon" sa de om Sophie när vi åkte förbi, då visade jag o Fi långfingret och såg coola ut o trampade gasen i botten, fan va det kändes härligt:D Payback bitches!!

Va ensam hemma när jag kom hem igår natt, ogilla! Tände överallt o gjorde iordning mig för kvällen jätte fort. När jag krypt ner i sängen o släckt, började någonting prassla lite brevid sängen! Usch jag låg hel still o tänkte att det var nog mina kläder som låg på nån påse lr nått.. men ljudet försvann och jag somande ganska så fort:P

 
Glömde skriva att vi satte på oss leggings o jag en tjocktröja när vi kom fram(så det är lugnt);P haha


Seg som fean

Ursch va jag är seg idag!.. har precis klivit upp ur sängen men hamnade på golvet med dator i knät på en gång.
Ska vell börja dammsuga snart så vi slipper vada i smuts här hemma:o

Ikväll blire att åka till Kristinehamn va det nu är för lite stad:P Det va vist crusing där, och de är ju lite skoj att kolla på men det roligaste är ju att vara med Snoffis såklart!:D

Varje helg har jag tänkt köpa en muffis på Rosalis deli, men blir ju aldrig så! Får se om jag orkar cykla ner idag o köpa en med blåbär o någon hiiimla god kräm i!! Mmm-mm! Men först städa som sagt o sen måste ja ju putta on some makeup =)






Gyllene du

Ljudet av ditt hjärta(8)<3

Nu är det äntligen helg! Himlans skönt, man blir så trött att gå upp vid fyra varje morgon:S

Max va här en snabbis för en stund sen, han hade en röd prick på näsan som jag trollade bort :Phehe

Ikväll ska vi äta buffé på Kinamuren :D mmm-mm det är så förbaskat gott:D Men mankänner sig som värsta svullot efteråt, men det är jag van vid så gör inte så mkt ;S

Nu poppas det Gyllene tider, försöker överrusta tözens snarkningar.. lyckas lite så där haha^^

Har suttit en stund vid sminkbordet, det är så roligt!:P Idag vart det en lila,silver o klarblå sminkning=)



Ser inte sminket så bra kanske.. men men:P

Jag är hungriiig!


Dunder

Nu kom åskan hit, ursh tycker det är obehagligt.. allt blir så mörkt o det låter högt. Det är mysigt om man har någon som kan hålla om en, men nu har jag bara min nalle som jag får hålla om så inte han blir rädd ;s
Nu kom en blixt:O
Och Booom sa det!

Ska jobba nästa vecka med =) Jätte bra! Hoppas jag får vara på samma ställen länge.

Kollar på Halv8 hos mig, Helge är kanon =p


Skogslåten

Hahah hittade ett skit roligt klipp på www.Danielwickmans.blogg.se ifrån kvinnerstaskolan xD Skogarna har gjort en video o sjunger haha! Låter förskräckligt! det roligaste var ju mattanterna xP


Sophie, din kärlek va med i filmen ;);) haha


Solning

Asså fanta va jobbigt att det är en sån insyn till grannarna, vi har inget staket lr häck just nu, så inte så kul att ligga och sola.. jag brukar göra det i string och lite halv toppless, men det kan ja ju inte göra nu! Får vell vara blek då, lr solarium ;p

När ja va ute med Nizze nyss så hittade hon en fågel unge. Jag gick före henne o hon gick som vanligt lös. Jag hörde ett himla skrikande från nån fågel och vände mig om, då stod hon o försiktigt nosade lite på en bjöktrast unge:P Morsan va as pisst och dök ner flera gånger o skrek. Så vi gick vidare med en gång:)

Bytte till ett skit snyggt tema på mobilen, "pink flower" heter det och är lila med massa blommor:P
Hittade temat här : http://themes.modopo.com/most_popular.php?language=se&m=70 super enkelt att fixa till mobilen o snyggt=)


Min nallebjörn

Fick en sån gullig nalle, fina blommor och en choklad medalj utav älsklingen igår^^ Var jätte glad!<3

Så nu har vi ett till gosedjur som tar plats i sängen hihi;^P

Utav mig fick han en övernattning med helpension på Loka brunn i sommar för oss två, ska bli skönt:P


Old memoris

Idag när jag stod och tvättade på jobbet var det någon sa sa "hej" så jag vände mig om och där stod en tjej med långt ljust hår, "hej" sa jag och väntade på att hon skulle säga något mer. "Heter du Sandra?", "-Ja" , "Känner du inte igen mig? Thea". OMG vad hon hade blivit stor:D! Det är min förra låtsas syster som vi bodde ihop med i 3år typ. Skit roligt att hon kom fram och sa hej:P Hon är visst 14år nu, jag var 11 när pappa vart tsm med hennes mamma och då gick hon på dagis o var världens sötaste lilla unge^^ Jag lärde henne att smimma och cykla hihi. Har inte sett henne på flera år, men tänk att jag inte kände igen henne förens hon sa vem hon va:O:P

Sen träffade jag Tina(moster) och Fredrik, det gjorde jag igår med. Dom kommer man nog att stöta på lite titt som tätt nu när vi snart blir grannar:)

Och sen såg jag min gamla NO lärare Gunnar, har inte sett honom sen jag slutade 9an. Är med i en grupp på facebook om honom ;p haha Han va så cool lugn hela tiden:P

Nu väntar jag på min älskling=)


24månader

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 2år !

Det hade jag verkligen inte trott att det skulle bli så första gången jag träffade honom. Vi började prata på msn i september 07 och snackade lite till och från. Jag tyckte han va konstig. Han tog bort mig på msn. Men när jag skulle sova över hos Sophie en helg så började vi snacka med honom, vi va skit fjantiga(gud så pinsamt!) skickade ljud klipp o fulade oss i webcamen haha :P Sen var det inte så mycket mer med det.
När jag va och praktiserade på strömsholms djursjukhus fick jag ett sms utav Max men struntade i att svara, jag hade redan fullt upp haha. Sen vart det msn igen när jag kom hem därifrån sen så sågs vi på krogen.
Kom ihåg att jag o Sophie såg han på långt håll, vi dansade och han stod och snackade med någon vid dörren. Så jag tog mod till mig och skule gå fram men vågade inte så skyndade mig ut, men sophie sa något till honom tror jag:P

Sen träffades vi iaf och han bjöd mig på en drink så vi satte oss i ett bord, han satt på min fotöljs rygg. Sen kom en brud som han snackade med hur länge som hellst så jag tänkte gå där ifrån. Men sen vart det att vi dansade lite.
Jag va nog rätt på.. ;S Sista dansen : Lejonkungen som vi dansade tryckare till ^^
Jag skulle sova hemma hos Sophie så vi gick mot norr och max följde med en bit på vägen, han trodde vell han skulle få följa med hem ;p

På söndagen fick jag ettt sms när jag var ute och gick med mamma, felicia o tözen i rynninge, han ville att vi skulle spela biljard.. men ja kände mig så osnygg o orkade inte sminka mig på en söndag haha:P

Några dagar senare hyrde vi en film(zombi film såklart ;p fast den sög!) och åkte hem till honom. Påvägen dit sa han att hans mormor bodde hemma hos honom o hans mamma och hon gick runt naken helatiden, och jag gick på det haha men jag såg ju inte henne där när jag kom dit iaf xP
Vi satt långt ifrån varandra under hela filmen o små klagade lite på filmen hehe. När den va slut frågade jag om busstid tabell men då sa max "ingen tjej åker buss hemifrån mig, jag skjutsar hem dig"typ..
Haha herregud jag skulle kunna skriva hur länge som hellst! :D Men  det va så det började iaf ^^<3

Det känns som om jag fortfarande nyförälskad, blir dö glad när jag tänker på honom o vill bara vara nära helatiden, stackarn jag måste vara skit jobbig haha;p




Hakuna Matata

En helt ny värld(8) Sophie gjorde en ny playlist på min spotify, Disney :D^^

Va lite stressigt på jobbet för parkeringen gick ut för tidigt som jag trodde jag skulle hinna till :S Men hann som tur va men hann inte med allt jag ville göra på jobbet.. får göra det imorgon:)

Nu har jag gett mig fasiken på att jag ska klara av att göra fiskpanetter! Är inte så jätte hungrig så kan ha plattan på svag värme;p De brukar alltid bli brända(hel svarta) och is kalla i mitten xP Jag har inte så bra tålamod(A)

Naaastvengaaaaa banabiii chivovva, injaimnaja..(8) En värld full av liv var det där, fatta du vell?? ;D

Yes jag lyckades med fiskpinnarna :D De vart perfa! hihi. En till rätt att pricka av från "mat jag måste lära mig att laga listan"




Grön dag

Tjooo!

Kom nyss hem från en tripp till Linde med Sophie, hon köpte en vinge till sin volvo där :)

Va hos tandläkarn förut och hon va skit shyst, glad o så.. det smittar av sig så lätt när folk är glada =P Jag hade början till hål men inga förendringer sen i sep -08. Hon sa att jag hade jätte fina tänder ^^ Va inte så dyrt som jag trodde, 390kr bara:)

Guess what..? Det är fotboll på tv -.-! Men det är den sista på länge iaf :D Fast det är ju tråkigt för de som gillar skiten ;p 1-0 ösk nu hörde jag=)



Nizze-söt är hemma några dagar:D

2-0 hörde ja nu med hehe


Bluerain

Hej hallå! Här kommer några bilder från plåtingen i Karlslund:)




En regning dag, mitt hår vart inte som jag tänkt mig men men:P


Regn

Idag är det plåting ute i det "fina" vädret ;S Jag har suttit och sminkat mig i lite mer än 2 timmar typ och jag antar att regnet nog kommer förstöra det på några sekunder.. men men kan bli fränt :P

Vart ingen grön sminkning utan blå, blå tycker ja egentligen inte om så jätte mycket om men nu har jag mörk blå och det vart snyggt(Y)!

Ska iväg om en timme och tills dess ska jag fortsätta att lyssna på 80-tals klassiker och sitta vid datorn o ta det lugnt :)

Pappa sa att han ska sälja volvon som jag använder hela tiden:S Så jag blir bil lös ;'( Blir att cykla, tur att vi snart bor i stan :)

Idag flyger kristus upp till himlen för 2010 gången? haha. flyg försiktigt och akta alla flygplan påvägen upp!;P



Ha´t!

Ledig imorgon!

Vart tog den varma fina sköna solen vägen??
Det va så fint i morse när jag åkte till jobbet hade solen precis börjat sin dagliga resa upp på hilmen^^ Fåglarna kvittrade o igelkottarna sprang runt o kottade sig hihi.

Idag blire iaf att jobba kväll! Börjar runt 18, så får vell försöka underhålla mig tills dess. Kanske kolla på någon film:)

Ledig imorgon så skönt!:P Jo mamma, det blir en plåting i karlslund(tror jag) imorgon eftermiddag. Samma fotograf som plåtade Aicilef. Ska försöka hitta på något att ha på mig :S Tror att det blir en guld/grön makeup iaf =P


Mm-mm negerboll!

Spåret

Åh så vi är dukiga, snuttis o jag sprag ett varv i spåret =P Hon orkade hela hon med! Och på slut spurten så släpte jag kopplet så tävlade vi in i mål, henni vann såklart ^^


På torsdag blir det trodligen en plåtning, då jag ska agera mua och modell, skoj :D! Känner att jag inte riktigt är redo för beach(bikini) bilder än, så blir nog mode :) Jag vill göra någon grym trend sminkning!hihi




Tisdags lunch

Gjorde jätte god lunch:P Hade några tortilla bröd kvar sen i helgen så jag la i tonfisk, sallad, tomat och så blandade jag cream fresh med sweet chili så det vart en sås typ:P Mmm-mm!

Det va fullkorns bröd lr nått sånt:P

Nu ska jag gå en promenad med Nizze och sen trampa iväg till jobbet igen.


Bytt mat regel

Tözen o jag åkte till karlslund o tog en promenad nyss^^ Så härligt!
Det var några mer än oss där, många ryttare :)

Jag har väldigt länge haft som "regel" att inte äta efter kl18 på vardagarna.. men jag blir ju hungrig! Nu har jag ändrat mig, för nu ska jag äta när jag blir hungrig(inte sugen). Spelar ingen roll om jag åt för en timme sedan eller vad klockan är. Det måste ju vara bäst att lyssna på sin kropp och skita i tider o sånt :)

Så nu tog jag en banan och lite nötter:P



Po0oOotatis

Strul med nycken idaG med, men nu är det fixat:) Skönt, så drygt annars!

Har skaltat lite potatis som står o kockar på spisen nu, blir att äta potatis o inlaggd skinka(om det heter så:P)

Är osäker på om det blir våruset nu.. mamma ska ju inte vara med, och då är ja inte alls nått pepp på attt vara med. Jag kan ju ut o springa ändå =)

Fick för mig att sminka mig till en docka när jag kom hem hahah, men det vart skit fult så lägger inte ens upp nån bild xP


Tulpan på baksidan ^^


No cookie

Halli hallå!

Känner mig seg idag o lite sådär så man lätt blir ledsen.. jobbigt:S

Vi skulle åka in te stan bara för att fika, men vart igen fika... som vanligt, jag får aldrig någon fika! ;'( Ja tycker det är så mysigt att typ gå till Hälls o äta nån lite god bakelse med saft och bara mysa. Verkligen inte samma sak som att fika hemma.
Jaja åt iaf kebab som jag längtat efter, men ja va inte hungrig.

Och nu är den där förbannade fotbollen igen, hur kan det vara så roligt?!


Haha ja ni förstår vilket humör jag är på idag, kasnke ingen ide att fortsätta skriva:P

Föresten så hatar jag att känna mig mätt! Iaf när man har gått över "behagligt mätt så man skulle kuna äta lite mer känslan" Känner mig ju bara äcklig då. Och så känner ja mig om helgerna, för då äter ja ju heeelatiden, hinner inte bli hungrig:S Men ädå så äter jag massa skit! Inte så kul när jag vart duktig alla andra dagarna i veckan o sprungit, då blire ju +-0...





Gottgottigottgott

Idag va vi på stan en sväng och åt på burger king :)
Jag köpte några örhängen, ett par solglasögon och en t-shirt :P

Ikväll bilre att kolla på skräckfilm, en som jag sagt på allvar att jag inte ska se.. men jag verkar itne ha något val nu:S Så det blir paranormal activity(stavning:P) Ursch å fy! Får kolla ner i chips(sourecream pepper) o godis(naturgodis) skålen helatiden ist ^^ hihi

Här är min lilla neeerd i platt o ostylat hår ;O, töööt!

Äger nu ett par gråa mjukisbyxor haha, skit hett ;) Men sköna som tusan :D!

Ha en super bra o mysig lördag kväll!

Solnedgång

Idag kronglade det lite med nycklar på jobbet.. men det löste sig, som tur var inga elever på skolan ja städer idag :) hade tur!

Lunchade med mamma på SalladIn förut :P Vart en kyckling sallad , såklart man vågar ju inte ta ett osäkert kort ;O

Nu har jag suttit och sminkat mig ett tag , så skoj :P Det fick bli en röd sminkning eftersom jag hade ett rött linne :)

Jag la en aprikos färgad lockskugga, en röd globskugga och en mörkröd intensitetskugga. La även lite gul skugga i ögonvrån. Och eyliner med vinge till:)

Ikväll ska jag umgås med älsk, sen skulle vi nog kanske hem till Jocke o Lollo när de slutar kl 9, blir vell redbull så jag orkar vara vaken haha;O



Ha mycket fredags myyys nu! =D

South park

Fotboll idag igen, tar det aldrig slut aaah! haha.

Kollar på south park nu och har ätit lite nötter ^^ Har nog ätit nötter varje dag i 2veckor nu, det är så gott och liite bättre än godis o mackor:p

Hade tänkt jobba kväll ikväll men vart inte så, precis som alla andra dagar den här veckan xP Så det blir att gå upp vid 4 och börja jobba kl 05, men det är ganska okej faktist :) Lite läbbigt att gå på väste själv så tidigt, men nu är det iaf ljust ute vid den tiden.

Siss va ledsen när hon kom hem idag, de hade kollat på film om förintelsen i skolan :( Och hon fick inte bort det från hjärnan.. stackar henne, det är skit jobbigt att tänka på sånt. *Kramar om*

Gud har ingen aning va jag ska rösta i valet i höst! Orkar inte ta reda på så mycket om alla partier.. kanske blir blankt då.


Jag gjorde Max till en south park gubbe ;D hihi
När han skulle göra en som dåg ut som mig, så dreglade den o va as ful :S thanks lixom haha



I min fantasi

Ligger ute på den varma altanen i soffan och kollar på alla moln som svävar förbi, där kom en mus, den ser precis ut som en mus!:P Ja det här är nderhållning det ;D

Vart heel trött, men ska ta cykeln och dra in till stan för att jobba lite. Sen ska jag gå in o hälsa på mamma en sväng:)

Va ska man hitta på i helgen då..? Egentligen har jag bara lust att göra en stoor picknik korg och sätta mig på tåget någon stans och se vart man hamnar ^^ Sedan leta på nytt mysigt ställe att lägga ut filten på, kanske vid någon sjö som man sedan kan slänga sig i, springa upp till filten igen och sätta på sig en varm badrock och börja grilla och efter äta en god fruktsallad:) Och kolla på solned gången^^ Iiih nått sånt skulle inte vara fel!

Men det blir vell att vara hemma i guess.. Skulle vilja se på Metallsvenskan fotbollen, men tror inte Bullet är med iår och då äre nog inte lika kul..:) Förra året fick Max det i present utav mig, vi kolla på fotbollen mellan massa rockband sen på kvällen var det Sabaton konsert, de va skoj:P




Dagbok

Åh fick en sån skön(fast hård o ond) massage utav siss ^^ Hon är så snäll<3! Precis vad jag behövde, hade så ont i axlarna och nacken.

Jag va nyss ute o sprang ett varv i spåret oxå, jag gav mig tusan på att jag skulle görat så då tvinga jag ut mig själv, de är så man får göra helt enkelt!:P

Läste i min dagbok igår, himla spännande hihi:P Fick reda på ett o annat jag hade glömt, tex att min bästis på mellanstadiet inte va den snällaste o så.. :S! Första gången jag skrev i den gick jag i 1an på lågstadiet ^^ sen har jag skrivit lite varje år, och uppdaterade den igen nu =P


Sf kanalen

Haha vikka roliga gamla svenska filmer det finns! Alltid samma skådespelare oxå xP

Igår såg jag lite på en film där Niklas Wahlgren var runt 16år och spelade bög som hade en flickvän typ. Han i Madicken va med.. Abbe:P haha.

Idag såg ja på en film som hette Kådisbellan xD haha Den handlade om , ja vettefan asså haha! En kille som betalade för att kolla under kjolen på en tjej och hans mamma sålde olagligt kondomer som han gjorde slangbellor av ;S


De är en bit..

Åt precis mellanmål, det brukar inte jag göra men idag skulle vi äta vid 7 för farbror per o en kusin till pappa o per kommer hit:)

Nu när jag inte har nått att göra på några timmar borde jag ju gå ut o springa, men jag känner verkligen inte för det.. Om 2 veckor är våruset!!'

Älsk va så rolig igår :

Han äter en valnöt..

"- Den här nöten smakar som en kondom luktar"

Hahah knaasxD


Neej solen är borta! =/ Då blire att va inne. Ja som ville va ute o spela kubb lr boul med Felicia o Isac sen, men den kan ju komma tebax:)


Fyfabiian!


Food

Skulle ha jobbat ikväll, men får vell ta att dra upp mig imorgon kl 04.20 ist ...-.- Attans att jag är så bra på att skjuta upp saker!

Har lagat mat 2ggr idag :P Har bestämt mig för att börja laga mat hemma så jag lär mig tills vi flyttar.. ja är rätt bra redan (tycker jag själv) ;P

Man tröttnar aldrig på AFV det är så roligt :P Men det kankse är för det alltid är nya klipp haha..:P

Mazz kommer hit o joinar mig för pappa ska te madde o aicilef kommer hem runt 9 och jag gillar inte att vara ensam (A) ^^

Åh såg att det kommit en ny Polly påse :D Med smultron och jordgubbe smak och vit och mjökl choklad, det blire nog i helgen ;p

Pappa fixar min bike nu så slipper köpa en ny, han är så händig! Thanks dadiii(K)




Grabben

Grabben i graven brevid på tv nu, tycker den mest är deprimerande och den där tjejen är så ....! Hon blir ju bara sur helatiden o hon har inget smink, haha bort med na!

Idag ska Max på arbetsinterjuv i kumla på en måleri butik. Bara tjejer som jobbar där så ja är inte helt pepp på att han ska börja där. Han verkade inte så intresserad, hoppas det inte är pga att jag sa nått om det, för jag tycker verkligen att han ska göra det han vill göra. Kan inte hjälpa att jag är så svartsjuk, skit jobbigt! Men vem skulle inte vilja ha min snygging lixom, det är bäst att man är på sin vakt ;p!

Igår var jag, Sophie och Micke ute och gick på norr ^^ skit mysigt, jag älskar att gå på promenader när det är så fint väder. Man bara går och pratar om allting, har skoj och får motion samtidigt (Y). Vi gick längs svartån tror jag och solen skinde så man fick kisa och nästan ta av sig lite :P


Valborgs bild:)


Längtar

De va svårt att gå upp ur sängen idag, ville bara ligga kvar o mysa^^ Men när jag väl gått upp äre inga problem, va på 6st ställen idag tror jag, många upp och ner i trappor. Sen när jag kom hem tog jag en springrunda i spåret, duktigt tycker ja allt hehe;p

Fick ledigt 2 veckor i sommar :D Då jag jag fiska, bada o sola(förhoppningsvis) i bengan =D Underbart!

Snart kommer min lilla Snoffi-fiii hit hihi får se va vi ska hitta på =P Måste nog iaf åka till Onoff och lämna in min fortfarande trasiga mobil.. om den inte fungerar denna gång så får jag en ny tror jag :) Men lite drygt ändå.

Nu ligger min lilla söta siss i soffan som en köttbulle o snozar ^^ Så söt!



Sunnyday

Va roligt jag ska ha det nu i lite mer än 90 min.. det är fotboll på tv så jag får underhålla mig själv en stund. Hatar fotboll!

Idag va jag o max på Öbykulle och skulle kolla på alla ormar, vi såg bara 1 och några små ödlor :S Men bra det för jag är så himla rädd :P

Sen träffade vi Jocke på m-berg och gick runt där lite :) De åt bakad potatis och jag tog en vanilj muffins^^

Valborg var skoj:) Skulle ha förfest hos Karro men när ja kom dit sa de att vi skulle dra till varberga hem till patrik på förfest, så hopp på en buss o virra runt i varberga en stund innan vi hittade rätt:P Där dansade vi till "My name is Inga and im from sweden(8)" haha sämstaste låten! Alla från förfesten följde med hem till Jocke sen där vi sjung singstar sen är minnet blankt typ ;p haha naae.


Nu kom felicia o hennes gang hem från korv grilling i brunnsparken! Så mysigt det lät^^


Åh ja är så kär i min ring! hihi

Vi ska hem till Lollo och Jocke sen på tacos =P Trevlans!



RSS 2.0