Gårdagen

Dagen började med att jag gick upp 04.20 och åt frukost och gjorde iordning mig. Fick skjuts utav pappa till resecentrum, hade brottom för tåget skulle gå 05.37 och vi var framme lite efter halv. Men när jag kom dit satt Fredrika inne i väntsalen ganska lugn för tåget var försentat 15 sen vart det 30, 60 och sen var det inställt!
Tågen hade frusit fast i hallsberg. Vi hade suttit på stationen en timme innan vi fick veta att vi skulle få en ersättningsbuss till gävle, den bussen var 1timme försenad.

Vi satt och spejade efter bussar och till sist såg vi en som kunde vara den, så jag gick ut och kollade men då åkte bussen så jag fick springa efter och slå på rutan. Den gick till gävle så vi fick springa med väskerna snabbt som fan till bussen för busschafören va sur och ville åka.

Vi satt 3 timmar i den bussen tills vi tillslut kom fram till gävle. (vi trodde den skulle åka förbi borlänge men ikke). Inez och Erika kom inte med, för det kom inget tåg lr buss tyvärr.
På gävlestationen så såg vi att tåget var försenat så vi hade över en timme på oss där. Men det stod ett till tåg i samma rikting oxå så vi skulle fråga tåginformationen och tog en kö lapp vi fick 322 när vi kom var det nått på 200. Så vi fick vänta där men tåget skulle snart gå så lite panik var det! Svt kom och interjuvade massa människor om tåg trafiken, men jag tog upp nagelfilen och låtsades inte om de för jag hade inte sminkat klart mig;S

Men iaf, vi fick byta tåg till det tåget som gick 12.04 och kl var nästan det så vi greppa tag i våra otympliga sminkväskor och sprang ner för en lång trapp som vi trodde skulle leda till spår 5, det gjorde den inte. Så upp för trapporna igen, där låg det ju, där vi gick först.. jaja vi va så trötta!

Sen satte vi oss på tåget gävle- sundsvall som tog 2h 20 min. Väl framme i sundsvall så tog vi en taxi till hårsalongen Spaze där vi skulle sminka.

Det var 13st modeller på oss 2 makeup artister och vi skulle hinna sminka alla på 2timmar!! Crazzzy! Men men vi greja´t! Vart snabb sminkningar med mest krut på rougen och lite suddad fransskugga och suddad dropp skugga.

Sen var det bara att sätta sig i en taxi mot tåg stationen igen, vänta på tåget 30min sen börja färden hem med byte i gävle till borlänge.

Var HELT slut efter en dag med 13 rese timmar och 2 jobbtimmar.
Tack för gårdagen Fredrika :)




Sov otroligt gott inatt iaf =P


Kommentarer
Postat av: Erica

vad bra att ni kom fram iaf :)

2010-02-23 @ 07:35:15
URL: http://gazela.blogg.se/
Postat av: Mamma

Vilken tripp ni gjorde ;) Men vad bra gjort av er att ni tog er dit med alla hinder!! pussåkram

2010-02-23 @ 10:20:51
Postat av: SOPHIE

Lider med dig angående tågen o allt krångel :(

2010-02-25 @ 20:42:56
URL: http://sophie.jaxne.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0